LEDIG STILLING VED OSLOMET

Stipendiat innen behandling av fantomsmerter hos personer med arm eller benamputasjon

Søknadsfrist: 02.08.2023

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er Norges tredje største universitet, med et stort mangfold blant sine nær 22 000 studenter og 2200 ansatte. Universitetet har studiesteder i Oslo sentrum og på Kjeller ved Lillestrøm. OsloMet er tett på byen og arbeidslivet, og driver utdanning og forskning innenfor en stor bredde av fagfelt som bidrar til å løse samfunnets utfordringer. OsloMet har lange historiske linjer med store profesjonsutdanninger som har eksistert i over 100 år. Universitetet er også en aktiv pådriver for innovasjon og ny teknologi for utvikling av velferdsstaten.

Beskrivelse

Ved Fakultet for helsevitenskap , Institutt for rehabiliteringsvitenskap og helseteknologi (RHT) er det ledig en åremålsstilling som stipendiat innen fagområdet “Behandling av fantomsmerter hos personer med arm eller benamputasjon”.Stipendiatperioden har en varighet på fire år, med 25% undervisningsplikt på Avdeling for ortopediingeniørfag. Kandidaten vil i sin stipendiattid være medlem av forskningsgruppen Kliniske intervensjoner og Assisterende Teknologi (KAT gruppen). Ønsket tiltredelse er 1. oktober 2023.

Arbeidsområde

Stipendiaten vil benytte nye metoder basert på bl.a. VR teknologi og “Exergaming” for behandling av fantomsmerter hos personer som er amputert enten på en over- eller underekstremitet. Fantomsmerter er smerter som oppleves som om de kommer fra kroppsdelen som ikke lenger finnes, og det store flertallet av personer som er amputert opplever fantomsmerter i større eller mindre grad. For personer som opplever hyppige og/eller kraftigere fantomsmerter, kan dette redusere livskvalitet og deltagelse i samfunnet og gi store tilleggsbelastninger utover det å miste en kroppsdel. Det er derfor viktig å ha finne en effektiv behandling for fantomsmerter. Pilotstudier har vist at behandling med VR teknologi reduserer nivået av fantomsmerter. Det foreligger en prosjektbeskrivelse for dette prosjektet, men det forventes at stipendiaten ved ansettelse i tett samarbeid med veilederteamet bearbeider og videreutvikler denne prosjektbeskrivelsen.

Les mer om våre forskergrupper på OsloMet sine nettsider.

Kvalifikasjoner

  • hovedfag/mastergrad – innenfor helsevitenskaplige fag
  • erfaring innen rehabilitering
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på et skandinavisk språk og engelsk

Ønsket kompetanse

  • interesse for helseteknologi
  • klinisk erfaring innen rehabilitering

Ønskede egenskaper

  • evne til å jobbe selvstendig, konsentrert og målrettet over tid med arbeid som innebærer analytisk kompetanse og skriveferdigheter
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og samhandling med pasienter
  • faglig engasjement og gjennomføringsevne

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi tilbyr deg

  • spennende utdanningsmulighet på Norges tredje største og mest urbane universitet
  • tilgang til faglig videreutvikling i et kreativt fag- og forskningsmiljø
  • et hyggelig arbeidsmiljø i Forskningsgruppen Kliniske intervensjoner og Assisterende Teknologi
  • en arbeidsplass i utvikling
  • låne- og pensjonsbetingelser i Statens pensjonskasse
  • gode velferdsordninger og et omfattende tilbud av aktiviteter innen kultur og sport

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, stillingskode 1017 stipendiat, i lønnstrinn 54. kr. 532 200,-

Vilkår

  • opptak til doktorgradsprogrammet i helsevitenskap er en forutsetning for å tiltre i stillingen. For å få opptak på ph.d. -programmene på Fakultet for helsevitenskap må søkere ha B eller bedre på masteroppgaven/hovedfagsoppgaven og gjennomsnittskarakter tilsvarende B eller bedre på mastergraden. Se informasjon om kriterier her.
  • endelig plan for forskerutdanning skal være godkjent og avtalefestet senest 3 måneder etter tiltredelse

 

Søknadsprosess

  • Vi benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Vil du søke på stillingen, registrer din søknad og CV ved å benytte knappen “logg inn og søk stillingen”.I søknaden må du laste opp følgende dokumenter:søknad, CV og kopier av vitnemål, karakterutskrift og attester
  • utenlandsk utdanning bør være godkjent på forhånd, og godkjenningsbrev vedlegges. Info finnes her.
  • masteroppgave/hovedfagsoppgave
  • eventuelle publikasjoner

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem, og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert, og du må påregne å fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Ufullstendig søknad vil ikke bli vurdert.

Nærmere opplysninger

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt:

  • Terje Gjøvaag, Førsteamanuensis, Forskningsgruppeleder, tlf. 95866979
  • Linda Rennie, Avdelingsleder Ortopediingeniørfag, tlf. 67 23 70 29
  • for spørsmål om opptak til doktorgradsprogrammet, kontakt phd-hv@oslomet.no

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn.

Referansenummer: 23/03880

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS