Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Professor II / førsteamanuensis i gastromedisin kombinert med avdelingsleder ved OUS

Søknadsfrist: 12.06.2024

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og utdanningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 500 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Institutt for klinisk medisin har sin primærvirksomhet i krysningspunktet mellom universitets- og sykehussektoren, og samarbeider tett med universitetssykehusene i Oslo (OUS) og Akershus (Ahus). Instituttet er ledende innen klinisk medisin og medisinsk forskning i Norge, og har høy undervisnings- og forskningsaktivitet. Arbeidsfeltet er bredt, og instituttet preges av solid faglig kompetanse, mangfoldighet og kompleksitet. Institutt for klinisk medisin er UiOs største institutt med i underkant av 800 medarbeidere. Instituttet huser to Sentre for fremragende forskning (SFF) og fem K. G. Jebsensentre. Instituttet er underlagt Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo.

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling

Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Informasjon

Hvordan søke

Den kombinerte stillingen er publisert via OUS. For å se hele stillingsannonsen og søke stillingen trykk her

Kontaktinformasjon

  • Professor Asle Medhus, Klinikkleder ved Medisinsk klinikk, Tlf: 93494094 / Epost: UXMESL@ous-hf.no

Henvendelser om søknadsprosessen knyttet til bistillingen kan rettes til personalrådgiver ved Institutt for klinisk medisin (UiO), Tone Iren Tverfjell, E-post: t.i.tverfjell@medisin.uio.no.

Webcruiter-ID: 4811639723

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

  • Asle Medhus (Klinikkleder - Medisinsk klinikk), Telefon: 93494094, Epost: UXMESL@ous-hf.no
  • Tone Iren Tverfjell (Personalrådgiver - Institutt for klinisk medisin (UiO)), Epost: t.i.tverfjell@medisin.uio.no
Powered by Labrador CMS