LEDIG STILLING VED NMBU

Rådgiver / seniorrådgiver innen forskningsadministrasjon

Søknadsfrist: 13.10.2024

NMBU skal bidra til å sikre fremtidens livsgrunnlag gjennom fremragende forskning, utdanning, formidling og innovasjon. Vi har landets mest fornøyde universitetsstudenter, som får forskningsbasert utdanning i et unikt studentmiljø. Våre kandidater får med seg høy kompetanse på tverrfaglig samarbeid og er populære i arbeidsmarkedet.

NMBU har internasjonalt ledende forskningsmiljøer innen flere fag. Sammen med våre partnere i samfunns- og næringslivet bidrar vi til å løse noen av de største samfunnsutfordringene i vår tid. Vi satser på innovasjon, formidling og entreprenørskap fordi vi mener disse utfordringene best løses med felles innsats.

Vi mener at et godt arbeidsmiljø preges av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Vi vil legge arbeidsplassen til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om Fakultet for biovitenskap

Fakultet for biovitenskap (BIOVIT) har som mål å bidra til a forme fremtidens mat- og bioproduksjon gjennom undervisning og forskning innen biologi og bærekraftig produksjon og bruk av planter, husdyr og fisk. Fakultetet har en stor prosjektportefølje og en årlig omsetning på ca. 250 millioner kroner. 

BIOVIT er organisert i syv faggrupper: Genombiologi, Avl, genetikk og matproduksjonssystemer, Drøvtyggerernæring og fysiologi, Etologi og dyrevelferd, Ernæring og fysiologi for enmagede dyr, Plantebiologi, bærekraftige matsystemer og integrert plantevern og Genetikk, evolusjon og bærekraftig planteproduksjon. I tillegg har fakultetet syv forskningsstøtte- og laboratorieenheter. 

BIOVIT har ansvar for bachelor- og masterprogrammer i akvakultur, biologi, husdyrvitenskap og plantevitenskap, samt engelskspråklige masterprogrammer i Agroecology, Plant Sciences, Feed Manufacturing Technology og Genome Sciences. BIOVIT har ph.d.- program i husdyrvitenskap og plantevitenskap. For tiden har fakultetet ca. 550 bachelor- og masterstudenter og 90 ph.d.-studenter. På BIOVIT er det ca. 230 ansatte, og fakultetet har egen fakultetsadministrasjon.

Ønsker du å jobbe både operativt og strategisk i et dynamisk og internasjonalt miljø?

Om stillingen

Ved Fakultet for biovitenskap (BIOVIT) er det ledig en fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver innen forskningsadministrasjon. Stillingen inngår i fakultetets administrasjonsavdeling og vil håndtere et bredt spekter av administrative, rådgivende og utviklingsorienterte oppgaver innen Fakultets forskningsområder.

Vi søker deg som har solid kompetanse og erfaring fra universitets -og høyskolesektoren og som ønsker å jobbe både operativt og strategisk i et dynamisk og internasjonalt miljø.

Til den rette personen kan vi tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med mulighet for å være med å utvikle egen stilling i en ambisiøs og utviklingsorientert organisasjon.

Stillingen rapporterer til administrasjonssjef ved fakultetet, men vil også fungere som adm. støtte til prodekan forskning.

Arbeidsoppgaver

  • håndtering og oppfølging av kontrakter og avtaler 
  • prosjektoppfølging (NFR, Landbruksdirektoratet, EU osv.)
  • adm. støtte til internasjonalisering og tverrfaglig samarbeid
  • utviklingsoppgaver knyttet til fakultetets satsing innen forskning og innovasjon
  • saksforberedende arbeid for fakultetets utvalg (forskningsutvalget) 
  • rådgiving av vitenskapelig ansatte om ekstern finansiering (søknadsutvikling)

Andre oppgaver innenfor fakultetsadministrasjonens arbeidsområder kan bli tillagt stillingen.

Kompetanse

Vi ser etter en erfaren medarbeider som kan vise til

  • universitets- eller høyskoleutdanning minimum tilsvarende mastergrad. Det er en fordel (men ikke krav) om du har doktorgrad. Deler av utdanningskravet kan fravikes ved dokumentert relevant og lang erfaring.
  • solid og relevant erfaring fra forskningsadministrasjon (gjerne fra UH eller instituttsektor)
  • relevant erfaring i forskningsprosjekter oppfølging eller styring
  • dokumenterte resultater og evne til selvstendig arbeid
  • gode IT-ferdigheter og systemforståelse 
  • god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

For å lykkes i stillingen bør du være

  • selvstendig, systematisk og strukturert
  • god til å samarbeide med sterke kommunikasjonsevner
  • initiativrik, løsningsorientert og ha gode gjennomføringsevner
  • glad utfordringer og trives i en organisasjon i stadig endring

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1434 rådgiver, (ltr. 58-65), (NOK 565.900 - 635 400 per år) eller stillingskode 1364, seniorrådgiver (ltr. 68-78) (NOK 667 700- 821 100 per år) avhengig av utdanning og kvalifikasjoner. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Nærmere opplysninger ved:

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden. Legg ved vitnemål og attester.

Søknadsfrist: 13.10.2024

Legg ved vitnemål og eventuelle attester. Søkere som innkalles til intervju må kunne fremlegge bekreftede kopier av vitnemål og attester.

Ønske om unntagelse fra offentlig søkerliste må begrunnes. Dersom ønsket ikke tas til følge vil du bli kontaktet.

Din CV må legges inn i JobbNorges CV-skjema og ikke bare legges med som vedlegg. Dette for å kunne innfri forskrift til forvaltningsloven §15.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS