LEDIG STILLING VED NMBU

Vitenskapelig assistent - Handelshøyskolen NMBU

Søknadsfrist: 05.12.2022

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.

NMBU har 1900 ansatte, hvorav om lag 500 stipendiater, 6700 studenter og er organisert i sju fakulteter.


For NMBU er godt arbeidsmiljø preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Arbeidsplassen vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om Handelshøyskolen

Handelshøyskolen utdanner siviløkonomer og samfunnsøkonomer.

Den har ansvaret for bachelor- og masterprogrammer i økonomi og administrasjon og i samfunnsøkonomi, dessuten et masterprogram i entreprenørskap og innovasjon og et masterprogram bioøkonomi. Skolen har også ansvar for en nettbasert årsenhet i bærekraftig økonomi og ledelse.I studieprogrammene er det til sammen ca. 850 programstudenter og 500 studenter deltar på våre digitale studietilbud. I tillegg kommer ca. 45 PhD studenter.

Handelshøyskolen har ca. 55 ansatte, og har et aktivt forskningsmiljø - som spenner over ulike fagfelt.


For mer informasjon, www.nmbu.no/hh

Vil du være med på å etablere faget internship i utlandet og bidra til å utvikle vårt masterprogram i entreprenørskap og innovasjon? Har du interesse for entreprenørskap og pedagogikk og ønsker du å se studentene utvikle seg? Da har vi jobben for deg.

Om stillingen

Ved Handelshøyskolen NMBU har vi ledig en midlertidig stilling (et års engasjement fra 01.02.2023 - 31.01.2024) som vitenskapelig assistent. Den som ansettes vil inngå i teamet med ansvar for vårt masterprogram i entreprenørskap og innovasjon, og vil også samarbeide tett med ansatte på andre fagområder.

Arbeidsoppgavene ligger på et akademisk nivå og skal bestå av vitenskapelig assistanse. I tilknytning til dette vil du ha undervisning, bidra til å innhente data og organisere utvekslingsprogrammet som er under utvikling. Du er tilknyttet forskergruppen innen entreprenørskap og innovasjon. Arbeidet krever ikke forskerutdanning, men minstekravet er en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon.

Arbeidsoppgaver

  • Hovedoppgavene i stillingen er oppfølging og utvikling av masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon og undervisning i eksisterende praksisemner på studiegrammene vi tilbyr.
  • Dialog med eksterne samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt angående internship
  • Ivareta administrative og andre fellesoppgaver ved fakultetet

Kompetanse

Kvalifikasjonskrav:

  • Master i entreprenørskap og innovasjon.
  • Erfaring med digitalisering i høyere utdanning
  • Beherske norsk som arbeidsspråk og ha gode engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig.
  • Interesse og forståelse for universitets- og høyskolesektorens samfunnsoppdrag.

Personlige egenskaper

Vår nye vitenskaplige assistent må være analytisk, selvstendig, strukturert og nøyaktig. Det er en fordel om du har erfaring fra undervisning i praksisemner, digitalt og analogt. Du må være serviceinnstilt, løsningsorientert og kunne samarbeide godt med alle i organisasjonen. Du må like å lære, ta utfordringer og kunne håndtere flere oppgaver samtidig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1020 – vitenskapelig assistent, årslønnkr. 502 100 - 534 900, avhengig av kvalifikasjoner.

Som NMBU-ansatt vil du i tillegg få:

  • Et godt og stimulerende arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Mulighet til trening i arbeidstiden
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse

Nærmere opplysninger ved forskningsleder atle.guttormsen@nmbu.no

Generell informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden.

Søknadsfrist: 05.12.2022

Legg ved vitnemål og attester.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS