LEDIG STILLING PÅ UNIVERSITETET I STAVANGER

Forskningskonsulent - Fakultet for utøvende kunstfag

Søknadsfrist: 16.11.2020

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har om lag 12.000 studenter og 1.800 ansatte. Vi er eneste norske medlem av European Consortium of Innovative Universities. Universitetet har store ambisjoner. Vi skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. Sammen med våre ansatte og studenter vil vi løfte blikket, og våge å tenke stort og nytt – vi vil utfordre det velkjente og utforske det ukjente.


Fakultet for utøvende kunstfag (UK) tilbyr høyere kunstfaglig utdanning, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid innenfor utøvende og skapende kunstdisipliner. Fakultetet utdanner utøvende musikere og dansere, instrumental- og dansepedagoger. Dette skjer gjennom utøvende bachelor- og masterprogram, samt årsenheter og videreutdanninger.


Fakultetet har i dag ca 220 studieplasser og ca. 65 ansatte fordelt på fagseksjoner i klassisk musikk, jazz/improvisert musikk, dans, korpsdirigering, pedagogikk og kunstfagdidaktikk, og en enhet med musikkproduksjon og opptaksteknikk. UK er aktivt i nasjonale og internasjonale nettverk innenfor sine fagområder, og har et regionalt ansvar for det nasjonale talentutviklingsprogrammet. Med en høy frekvens av konserter, forestillinger og formidlingsaktiviteter på flere utøverarenar og i nærheten til regionens kunst- og kulturmiljø, er UK også en profilert kulturaktør i regionen.


UK er strategisk lokalisert med campus i nærheten av sine primære kompetanse- og fagmiljø, praksisfelt og regionale kontaktnett i Bjergsted kulturpark.

Om stillingen

Universitetet i Stavanger søker etter forskningskonsulent til 40 % stilling ved Fakultet for utøvende kunstfag, fakultetsadministrasjonen. Stillingen er ledig for snarest mulig tiltredelse.

Fakultet tilbyr høyere kunstfaglig utdanning, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid innenfor utøvende og skapende kunstdisipliner. Den som ansettes vil ha sitt arbeidsområde innenfor forskningsadministrasjon/-støtte og holde oversikt over, samt gi administrativ støtte til fakultetets FoU-prosjektportefølje. Forskningskonsulenten vil samarbeide tett med fakultetets prodekan for forskning.

Aktuelle oppgaver

  • holde oversikt over/gi administrativ støtte til fakultetets FoU-prosjektportefølje
  • ha ansvar for saksbehandling knyttet til ph.d. programmet ved fakultetet
  • utvikle og vedlikeholde gode rutiner for prosjektadministrasjon
  • bistå ved kontroll og kvalitetssikring av data i CRISTIN database
  • administrere kunstfaglig forskerforum og fakultetets forskerkurs
  • koordineringsansvar for fakultetets forskningsdag
  • bistå ved disputaser
  • gi administrativ støtte rundt gjesteforskere
  • bistå ved formidling av forskningsaktiviteten ved fakultetet

Endelig fordeling av arbeidsoppgavene vil bli avgjort på bakgrunn av forskningskonsulentens kvalifikasjoner

Kvalifikasjoner

Den som ansettes må ha:

  • høyere grads utdanning fra universitet eller høyskole tilsvarende minimum bachelornivå. Særskilt relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
  • god kompetanse i bruk av relevante IKT-verktøy. UiS bruker FS som studieadministrativt verktøy, og P360 som arkiv- og saksbehandlingsverktøy, kjennskap til disse vil være en fordel.
  • interesse for og kunnskap om høyere utdanning og forskning, gjerne med egen erfaring fra forskning på ph.d.-nivå
  • god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk

Videre legges det vekt på at den som ansettes:

  • har saksbehandlererfaring innen forskningsadministrasjon ved universitets- og høgskolesektoren. Søkere med relevant forskningsadministrativ kompetanse vil bli foretrukket ved ellers like kvalifikasjoner.
  • arbeider godt med arbeidsoppgaver som forutsetter selvstendighet og initiativ
  • er ansvarsbevisst, systematisk og effektiv
  • har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • er serviceinnstilt, fleksibel og imøtekommende
  • trives med arbeid som krever nøyaktighet og orden
  • er analytisk, resultat- og løsningsorientert

Mangfold

Universitetets verdier er å være uavhengig, involverende og skapende. Vi vurderer mangfold som en ressurs i vårt arbeids- og læringsmiljø, og er opptatt av å vise respekt for hverandres ulikheter og bakgrunn. Universiell utforming skal prege våre fysiske og digitale læringsmiljø, og arbeidsplassen vil om nødvendig bli lagt til rette for ansatte med nedsatt funksjonsevne.

Dersom du vurderer stillingen som interessant oppfordrer vi deg til å søke, uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du en periode har vært utenfor arbeidslivet.

Vi søker flere menn til fakultetsadministrasjonen og oppfordrer derfor spesielt menn til å søke.

Vi tilbyr

  • interessante og utfordrende oppgaver i et aktivt musikkmiljø
  • et ambisiøst arbeidsfellesskap og et inkluderende arbeidsmiljø
  • lønn etter Statens lønnsregulativ l.pl 90.103, kode 1408 førstekonsulent, kr 168.000-200.000 bto pr år i 40 % stilling, avhengig av kvalifikasjoner. I særskilte tilfeller kan høyere avlønning og/eller innplassering som seniorkonsulent vurderes.
  • gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
  • mer om ansattgoder og fordeler på uis.no

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • Fakultetsdirektør Stig Åge Solemsli, tlf: 51832806, e-post: stig.solemsli@uis.no

Opplysninger om ansettelsesprosessen fås ved henvendelse til HR-rådgiver Janne V. Endresen, tlf. 51831216, e-post janne.v.endresen@uis.no

Søknad

Søk stillingen elektronisk via "Søk stillingen" på denne siden. Her registreres søknad og CV med relevant utdanning og arbeidserfaring.

Relevante vitnemål, attester og eventuelt annen dokumentasjon som du ønsker det skal tas hensyn til lastes opp som vedlegg til søknaden. Dersom vedleggene overskrider 30 MB til sammen må de komprimeres før opplasting. Dokumentasjonen må foreligge på et skandinavisk språk eller engelsk.Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger i JobbNorge ved søknadsfristen. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste, jf. offentlighetsloven § 25.

UiS vurderer bare søknader og vedlegg registrert i JobbNorge.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS