LEDIG STILLING VED NORGES FORSKNINGSRÅD

Medarbeider - dokumentasjonsforvaltning og arkiv

Søknadsfrist: 13.02.2022

Forskningsrådet

Forskningsrådet jobber for et samfunn der forskning blir skapt, brukt og delt, og vi bidrar til omstilling og et mer bærekraftig samfunn. På vegne av regjeringen investerer vi årlig ca 12 milliarder kroner i offentlige midler i forsknings- og innovasjonsprosjekter til forskningsorganisasjoner, næringsliv og offentlig sektor. Vår oppgave er å sikre at de beste prosjektene får finansiering. Vi er også den sentrale rådgiveren for myndighetene i forskingspolitiske spørsmål.

Vil du være med på å utvikle fremtidens dokumentasjonsforvaltning?

Er du interessert i å arbeide for en fremtidsorientert dokumentasjonsforvaltning med fokus på innebygd arkivering og implementering av arkivkjerne? Vi har kommet langt på vei i å skille arkiv og saksbehandling, og satser stort på automatisert dokumentfangst.

Vi søker deg som har erfaring med dokumentasjonsforvaltning og arkiv, og som er nysgjerrig på utviklingen innenfor fagområdet. Du kommer blant annet til å jobbe med spennende utviklingsprosjekter som byr på store muligheter – også for faglig utvikling.

Stillingen er et toårig engasjement, men det kan bli aktuelt med forlengelse. Du vil inngå i et team på fire engasjerte medarbeidere, og du vil bli viktig i arbeidet med å utvikle informasjonsforvaltningen i Forskningsrådet.

Hva blir hovedarbeidsoppgavene dine?

  • Du vil delta i tverrfaglige utviklingsprosjekter innenfor arkiv og informasjonsforvaltning.
  • Du vil være med å innføre arkivkjerne og utforme arkivarkitekturen vår.
  • Du vil bistå i utvikling og forvaltning av ulike integrasjoner mellom arkivsystem og fagsystemer.
  • Du vil bistå i systemadministrasjonsoppgaver og andre driftsoppgaver i dokumentasjonsteamet.

Hvem ser vi etter?

I avdelingen vår er det viktig at du engasjerer deg og at du er motivert av å oppnå resultater sammen med de andre i teamet.

I tillegg har du følgende kompetanse:

  • høyere utdanning innenfor relevante fagområder
  • relevant arbeidserfaring innenfor dokumentasjonsforvaltning og bruk av arkivsystemer
  • arbeider selvstendig, er ansvarsbevisst og har sterk gjennomføringsevne
  • gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
  • god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk

Hva tilbyr vi deg?

Foruten alt det faglige du får drive med hos oss, har vi også noen flere goder.

  • Du får gode pensjonsbetingelser og muligheten til å søke om gunstig boliglån gjennom medlemskap i Statens pensjonskassesosiale goder som idrettslag, kunstforening og bedriftshytte
  • Forskningsrådet har også gode forsikringsordninger som du vil nyte godt av.
  • Lønn etter avtale som rådgiver eller seniorrådgiver
  • Vi har ulike idrettslag der du kan delta på Holmenkollstafetten, ski- og aktivitetsdager, fotballtreninger og andre treningsaktiviteter i bygget vårt på Lysaker.
  • Vi har også en kunstforening og en egen firmahytte på Ål i Hallingdal.

Vi håper du har lyst til å bli vår nye kollega!

Takhøyden er stor hos oss. Vi er opptatt av å ha en åpen dialog, dele kunnskap med hverandre og å spille hverandre gode. Her blir du en del av et hyggelig og inkluderende miljø, og vi ser virkelig fram til å få deg med på laget.

Forskningsrådet holder til på Lysaker. Vi er 17 engasjerte medarbeidere i Avdeling for HR og dokumentasjon, der du kommer til å tilhøre dokumentasjonsteamet.

Avdelingen er en del av Område for virksomhetsstyring og teknologi – og hele området er opptatt av å tenke nytt og blant annet utnytte ny teknologi til beste for hele organisasjonen og brukerne våre.

Hos oss bidrar du og dine kollegaer til idekraft verden trenger. Fremtidsrettet, ansvarlig, tydelig og engasjert er verdier vi lever etter i vår arbeidshverdag.

Vi ser inkludering og mangfold som en styrkeForskningsrådet er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal og etnisk bakgrunn.

Annen praktisk informasjon før du søker Hvis du ønsker å reservere deg mot å stå på den offentlige søkerlisten, må du begrunne det. Du får beskjed fra oss dersom det ikke er mulig, jf. offentleglova § 25.

Vi gjør en bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom vår eksterne samarbeidspartner Semac AS. Dette er en del av vår vanlige praksis. Legg ved vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte avdelingsdirektør Hilde Vestrheim på telefon 901 27 108 eller arkivleder Daniela Nilsson på telefon 988 63 006. Bli bedre kjent med oss på vår nettside www.forskningsradet.no.

Søk på stillingen

Kontakt:

  • Hilde Vestrheim (Avdelingsdirektør HR og dokumentasjon), +47 901 27 108
  • Daniela Nilsson (Seniorrådgiver), +47 988 63 006

Powered by Labrador CMS