LEDIG STILLING VED SINTEF

Forsker - utvikling av avanserte brukergrensesnitt

Søknadsfrist: 01.02.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

SINTEF Digital er et ledende forskningsinstitutt, og en del av SINTEF Gruppen, en av Europas største uavhengige forskningssentre. Vi arbeider tett med industrien og offentlig forvaltning. Vi leverer forskningsbasert kompetanse og teknologi for å forstå og utvikle digitale systemer, produkter og tjenester innen de fleste anvendelser av IKT. For mer informasjon se www.sintef.no

Hvem er du?

Du har en relevant universitetsutdannelse på MSc eller PhD-nivå, og kan være nyutdannet eller erfaren kandidat. Du ønsker å skape gode brukeropplevelser med ny teknologi og har entusiasme for programmering. Du har drevet front-end programvareutvikling og kan dokumentere dette i søknaden sammen med sammen med annen relevant kompetanse. Kjennskap til AI/ML er en fordel. Du vil arbeide i team.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Vi søker en engasjert forsker som ønsker å bidra til videreutvikling av avdelingens fagmiljø innen HCI, der vi i dag særlig arbeider med tjenestedesign, interaksjon med AI-baserte systemer, chatbots, VR/AR og beslutningsstøttesystemer. Som HCI-forsker vil du initiere og gjennomføre prosjekter i tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. Du vil publiserer og presentere ny kunnskap vitenskapelig og på andre måter. I samarbeid med partnere i Norge og internasjonalt vil du bidra til å utvikle og implementere neste generasjons løsninger innen brukeropplevelser.

Arbeidssted

Dette er en fast stilling tilknyttet SINTEF Digitals avdeling for Software and Service Innovation, med arbeidssted i Oslo. Avdelingen har fagmiljøer innen HCI (Human-Computer Interaction) cybersikkerhet, tingenes internett og smart data. Vi har nasjonale og internasjonale forsknings- og innovasjonsprosjekter innen områder som helse, museum, flyfart, redningsetater, handel og tjenesteyting, energi og produserende industri.

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med stor samfunnsmessig og industriell betydning
  • Gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
  • Utvikling av brukeropplevelser ved hjelp av ny teknologi – VR/AR, Chatbots, interaksjon med smart teknologi
  • Kreativt og trivelig arbeidsmiljø
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS