Ledig stilling ved NMBU

Avdelingsingeniør eller overingeniør i næringsmiddelteknologi

Søknadsfrist: 30.04.2020

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner.


Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.


NMBU har 1700 ansatte, inkludert ca. 350 ansatte, 5200 studenter og er organisert i sju fakulteter. NMBU har campus i Ås og i Oslo. Høsten 2020 er vi samlokalisert på Ås. Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om KBM

Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) har omtrent 160 ansatte, fordelt mellom forskergrupper og fakultetsadministrasjonen. Fakultetet har for tiden 10 administrativt ansatte. KBM har omtrent 50 doktorgradsstudenter og ca. 500 bachelor- og masterstudenter. Fakultetet har aktive forskningsgrupper innen kjemi og biokjemi, mikrobiologi og mikrobiell genteknologi, bioinformatikk og analysemetodikk, næringsmiddelteknologi og -kvalitet.

Fakultetet har en svært vital forskingskultur, noe våre utdanningsprogrammer også gjenspeiler.


Les mer om KBM på https://www.nmbu.no/fakultet/kbm.

Har du lyst til å arbeide på NMBU, i Norges eneste forskningsfabrikk for mat?

Om stillingen

Ved Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) er det ledig fast 100% stilling som avdelingsingeniør eller overingeniør. Arbeidsoppgavene som er lagt til stillingen knytter seg hovedsakelig til våre matforskningsanlegg: forsøksmeieri, -bryggeri og bioraffineri. Anleggene benyttes i undervisning, forskning, etter- og videreutdanning og oppdrag for næringsmiddelindustrien. Stillingen innebærer mye kontakt med studenter, både i studentøvelser og ved tilrettelegging og gjennomføring av forsøk i forbindelse med master- og ph.d.- prosjekter.

Arbeidsoppgaver

  • Daglig drift av matforskningsanleggene
  • Delta i og bidra til vedlikehold og kvalitetssikring av utstyr
  • Gjennomføre analyser og følge opp analyseinstrumenter
  • Bidra i og gjennomføre ulike prosjekter som er knyttet til matforskningsanleggene, inkludert oppfølging av masterstudenter og stipendiater
  • Delta i undervisning
  • Bistå ved innkjøpsprosesser
  • Kundeoppfølging og innsalg av prosjekter

Vi søker deg som har:

  • utdanning på minimum bachelornivå i matvitenskap, der meieriteknologisk kompetanse bør inngå
  • kunnskap om næringsmiddelhygiene
  • teknisk innsikt
  • erfaring fra næringsmiddelindustri, særlig fra fremstilling av meieri- og bryggeri-produkter (ønskelig)
  • språkkompetanse: norsk skriftlig og muntlig, samt gode engelskkunnskaper

og som er:

  • ryddig og ha god ordenssans
  • lett å kommunisere med, god til å samarbeide og til å dele kunnskap
  • fleksibel, ha vilje og evne til å sette deg inn i nye faglige problemstillinger
  • engasjert og kunne takle krevende situasjoner
  • framtidsrettet og nytenkende og god til å samarbeide
  • serviceinnstilt
  • målrettet, og du må ha stor arbeidskapasitet
  • selvstendig, strukturert og nøyaktig

Lønnsvilkår og informasjon

Innplassering som avdelingsingeniør i (stillingskode 1085) i ltr 45­-57 (414 600- 504 700) eller som overingeniør (stillingskode 1087) i ltr 53-62 (472 000 - 552 800) avhengig av kvalifikasjoner

Nærmere opplysninger ved:

  • Senioringeniør Ellen Skuterud, oppdragsansvarlig, tlf: +47 67232555, +47 409 21 589, ellen.skuterud@nmbu.no

Informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden. CV skal fylles ut elektronisk i Jobb Norge.

Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Søknadsfrist: 30.04.2020

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS