Utdanningskoordinator ved Fakultet for samfunnsvitenskap (Institutt for Sosialfag)
Søknadsfrist: 06.05.2025
Publisert
OsloMet - storbyuniversitetet er Norges tredje største universitet med 23 000 studenter og over 2600 ansatte. Vi har campus i Oslo sentrum og på Romerike. OsloMet leverer forskning og utdanning med høy relevans for arbeidslivet, velferdsstaten og storbyregionen.
Fakultet for samfunnsvitenskap tilbyr utdanninger på alle gradsnivåer, samt årsstudier, videreutdanninger og oppdragsundervisning. Fakultetet har et aktivt forskningsmiljø. Det er om lag 280 tilsatte og rundt 4400 studenter knyttet til fakultetet, som holder til i Pilestredet i Oslo sentrum.
Ved Institutt for sosialfager det ledig en 100% fast stilling som utdanningskoordinator. Institutt for sosialfag (SF) har over 90 medarbeidere, ca. 1500 studenter og representerer det største sosialfaglige miljøet i Norge.
Instituttet har fem faggruppeledere som sammen med instituttleder utgjør instituttledelsen. Institutt for sosialfag (SF) tilbyr bachelorutdanninger i barnevern og sosialt arbeid, og masterutdanninger i barnevern, barnevernsarbeid, sosialt arbeid, familiebehandling samt en internasjonal master i Nordic Social Policy and Global Sustainable Development (NORPOL). Instituttet har også phd-utdanning i sosialt arbeid og sosialpolitikk, og tilbyr en rekke videreutdanninger. Våre ansatte forsker innen et bredt sosialfaglig og samfunnsvitenskapelig felt.
Utdanningskoordinator samarbeider nært med hele ledergruppen på instituttet, og deltar på alle ledermøter og ledersamlinger. Arbeidsoppgavene ligger i skjæringspunktet mellom fag og administrasjon, og passer godt for deg som trives med varierte oppgaver i godt samarbeid med våre undervisnings- og forskningsansatte, og våre teknisk administrative ansatte.
Fakultetsadministrasjonen blir ledet av fakultetsdirektøren og har 65 medarbeidere fordelt på fire seksjoner og en stab. Utdanningskoordinatoren er organisatorisk plassert i studieadministrasjonen, men vil være tilknyttet Institutt for sosialfag (SF) i det daglige arbeidet
Dine arbeidsoppgaver vil være
Planlegge studieåret, herunder sette opp årshjul og kalender, i dialog med emneansvarlige
Ha oversikt over all utdanning som gis på instituttet.
Ansvar for studiestart sammen med instituttledelsen
Innkalle til utdanningsmøter og skrive referat fra møtene
Ha et helhetlig blikk på forholdet mellom arbeidsplaner og plandokumenter for utdanningene, sammen med faggruppeledere og programkoordinatorene, herunder kvalitetssikre at det ikke er divergens mellom arbeidsplaner og studieplandokumenter
Kvalitetssikre bemanning av studieprogrammene, herunder fordeling av veiledere på masteroppgave, sammen med faggruppeledere
Samle inn emneevalueringer til programrapporten sammen med instituttledelsen
Kvalitetssikre tildelingen av timeplan, og kommunisere eventuelle behov for endringer til programkoordinatorene
Kvalitetssikre tidspunkter for avvikling av eksamen i forhold til timeplan i samarbeid med studieadministrasjonen.
Sikre at berørte studentkull blir informert om større endringer i program og emneplaner
Koordinere med faggruppelederne ved behov for vikarer ved sykefravær
Følge opp interne frister og sikre overholdelse av gjeldende regelverk
Bidra til instituttets programrapporter
Instituttet er i stadig utvikling, og arbeidsoppgavene kan derfor endre seg eller bortfalle, og nye oppgaver kan bli lagt til.
Du må ha
utdanning fortrinnsvis på masternivå innen samfunnsvitenskapelige eller økonomisk-administrative fag. Dokumentert realkompetanse kan i noen tilfeller kompensere for utdanningskravet.
gode IT kunnskaper
gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
relevant arbeidserfaring
Du bør ha
god gjennomføringsevne
evne til å være fleksibel og initiativrik
evne til å trives med mange og ulike oppgaver
gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
evne til å jobbe strukturert og nøyaktig
god organisasjonsforståelse
Det er ønskelig at du har
god kjennskap til instituttets utdanninger
sosialfaglig profesjonsutdanning
Personlig egnethet vil bli vektlagt.
Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.
Vi kan tilby deg
spennende jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø spennende og varierte arbeidsoppgaver med mulighet for faglig utvikling
fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.
Ufullstendige søknader vil ikke bli vurdert.
Andre opplysninger
Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:
Instituttleder Anne Britt Djuve, telefon 672 37 339/959 67 244, e-post, annebritt.djuve@oslomet.no
Nestleder Lise Kleppe, telefon 672 38 045/932 21 294, e-post, lise.kleppe@oslomet.no
Stillingen lønnes etter Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1364 seniorrådgiver, 584 500- 745 000 per år.
For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes to prosent i lovfestet innskudd i Statens Pensjonskasse.
Opplysninger om deg som søker kan publiseres på den offentlige søkerlisten selv om har bedt om at søknaden behandles konfidensielt. Hvis det skjer, vil du bli varslet om det før publiseringen.
Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk i vårt rekrutteringssystem.
OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Søkere som er i konflikt med dette regelverket vil ikke anses kvalifisert for stillingen.