LEDIG STILLING VED UIT NORGES ARKTISKE UNIVERSITET

Lærling - mediegrafiker

Søknadsfrist: 24.10.2021

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Vi søker to engasjerte og motiverte lærlinger i mediegrafikerfaget

Vil du bli lærling hos oss

UiT Norges arktiske universitet søker to mediegrafikerlærlinger til faggruppen Grafiske tjenester.

Hos oss får du muligheten til å jobbe med varierte prosjekter innen visualisering, kommunikasjon og profilering. Faggruppen leverer tjenester til hele UiT, vi jobber tett med forskere, forskningssentre, muséer og kommunikasjonsenheter tilknyttet UiT. Faggruppen har ansvar for forvaltning og vedlikehold av UiTs grafiske profil.

Du har god forståelse om ulike medier, og hvordan det visuelle uttrykket gjør budskapet lett forståelig for mottaker. Du er lærevillig og glad i utfordringer, har evne til å jobbe selvstendig og under tidspress. Vi gir gode muligheter for faglig utvikling og tverrfaglig samarbeid med andre lærlinger ved UiT. Du vil også få mulighet til å bistå ved vårt trykkeri.

Arbeidssted er UiT i Tromsø.

Å søke om lærlingeplass ligner på å søke jobb, og det er konkurranse om plassene. Aktuelle kandidater vil inviteres til intervju, hvor det er viktig at du gjør et godt inntrykk og har gode faglige resultater. UiT ønsker dyktige og motiverte lærlinger.

Arbeidsoppgaver

 • Grafisk produksjon for trykte og digitale flater.
 • Illustrasjoner, infografikk og bildebehandling.
 • Bidra til å sikre at merkevare og profil representeres helhetlig på tvers av kanaler.
 • Utvikling av visuelle konsepter og profiler.
 • Øvrige oppgaver i tråd med faggruppens og seksjonens målsettinger og leveranse.

Kvalifikasjoner

Du har:

 • Har fortrinnsvis bestått VG2 medieproduksjon eller tilsvarende.
 • Kompetanse med designverktøy, Adobepakken.
 • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

Vi søker initiativrike og motiverte lærlinger med målrettet interesse for faget.

 • Du er nøyaktig, grundig og har øye for detaljer.
 • Du er faglig engasjert og liker å holde deg oppdatert.
 • Du har godt humør og liker å samarbeide.

Kontakt

Flere opplysninger om stillingen kan du få fra:

Slik søker du

Søknaden sendes via denne siden og skal inneholde:

 • CV og søknadsbrev
 • Portfolio
 • Vitnemål og karakterutskrifter
 • Attester
 • Referanser

Frem til du får vitnemål kan du sende kopi av karakterutskrift. Husk å ettersende vitnemålet når du mottar det.

Om seksjonen

Seksjon for studentrekruttering, marked og grafiske tjenester er en av fem seksjoner ved UiTs avdeling for forskning, utdanning og formidling. Seksjonen er organisert i to faggrupper; Grafiske tjenester og Studentrekruttering og marked.Grafiske tjenester er en faggruppe som skal levere tjenester til hele UiT. Vi er ti designere, inkludert faggruppeleder og to lærlinger, i tillegg til trykkeri i Tromsø og Alta med tre ansatte.

Andre opplysninger

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og og personer som har stått utanfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS