Ingeniørjobb i kombinasjon med industrimasterstudier (Informatikk)
Søknadsfrist: 15.03.2025
Publisert
USN er universitet nær deg. Her jobber vi sammen for å finne løsninger. For lokalsamfunnet, verden og alle oss som bor her. På våre campuser fra fjord til fjell vil du jobbe i nærheten av hjemstedet ditt på sørøst-landet. Her gjør du en meningsfull jobb blant yrende studentliv og innovative forskningsmiljøer. Du får en arbeidsplass hvor du jobber tett på de store samfunnsutfordringene – og samtidig nær løsningene på dem. Et arbeid vi gyver løs på med våre aller beste virkemidler: utdanning, forskning og formidling.
Vi tilbyr profesjonsorienterte og arbeidslivsrettede utdanninger, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet. Som ansatt får fordype deg i ditt eget felt, samtidig som du har tilgang til en buffet av muligheter for utvikling og læring.
Gjennom de offisielle kanalene – og gjennom et nettverk av kunnskapsrike og rause kollegaer som kan mye om mangt. USN er resultatet av fusjoner mellom tidligere høyskoler. Høyskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016 da Høyskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høyskolen i Telemark. Høyskolen fikk universitetsstatus i 2018. Rektoren vår heter Pia Cecilie Bing-Jonsson.
Ingeniørjobb i kombinasjon med industrimasterstudier ved Universitetet i Sørøst-Norge
Vi søker deg som vil kombinere masterstudier med 50 % ingeniørjobb
Om stillingen
Har du en bachelor innen data/informatikk og kan tenke deg en master? Da kan industrimasterprogrammet i Informatikk ved USN, campus Kongsberg være en god utviklingsbane for deg.
Industrimasterprogrammet i Informatikk har flere ledige stillinger, og vi ser etter deg som har en bachelorgrad som ingeniør, realfag eller tilsvarende.
Vi har mange partnerbedrifter i mange bransjer som ansetter våre studenter i en 50 % betalt ingeniørstilling, samtidig som de tar mastergraden i Informatikk. Varigheten på et masterløp i kombinasjon med 50 % jobb er tre år fra oppstart.
Om industrimasterprogrammet i Informatikk
Universitetet i Sørøst-Norge (USN) har mange års erfaring (startet i 2006) med industrimasterprogrammet, og studentene er svært fornøyde med å få relevant jobberfaring underveis i studiet. Som industrimasterstudent får du uvurderlig erfaring, inntekt og et nettverk som vil være nyttig når du er ferdig med studiet. Mange studenter får tilbud om, og velger, en stilling i bedriften de har jobbet i under studiet, men det er ingen forpliktelse.
Ved å velge master i informatikk kan du få en spesialist master i Embedded Systems eller Cyber Security, eventuelt en generell master.
Du utvikler deg gjennom å studere og arbeide som ingeniør parallelt med studiet. Du vil opparbeide både systemteknisk og personlige kompetanser som er verdifull for dine karrieremuligheter videre i livet.
Dette er et utvalg av partnerbedriftene som ønsker å ta inn Informatikk-studenter fra høsten 2025:
Rheinmetall Nordic
Kongsberg Maritime
Kongsberg Defence & Aerospace
Data Respons R&D Services
DNV Imatis
Jotron
KDA Missiles & Space
Init Norway
Semcon
Indra
Andre opplysninger
Du kan bo i nærheten av bedriften du skal jobbe i. Hvert kurs gjennomføres i løpet av 6 uker, hvorav uke 2 er selve kurset som er samlingsbasert på campus i Kongsberg. De øvrige ukene er forberedelse, oppgaveløsninger og eksamen og kan gjennomføres hos arbeidsgiver. USN hjelper deg til å møte industriens behov for kunnskap og kompetanse gjennom dette studieprogrammet, og våre partnerbedrifter er med på å forme innholdet i studiet, slik at USN leverer den kompetansen våre industripartnere og norsk industri etterspør.
Om arbeidsgiveren
Arbeidsgiver vil være den bedriften du inngår kontrakt med mens du samtidig er student ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Matching av student og bedrift gjøres i et samarbeid mellom USN, bedriftene og studentene.
Slik søker du
Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling via Søknadsweb. Søkere til studieprogrammet må registrere sin søknad iSøknadsweb, samt laste opp CV, vitnemål og søknadstekst. Les mer om industrimasterstudiet her.
NB! Vi vil åpne for registrering av søknader i Søknadweb fra og med 1. februar 2025.