LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Faglærer ESMOD

Søknadsfrist: 22.10.2022

Høyskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med nærmere 3 000 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

ESMOD Oslo har utdannet designere og modellører siden 1990. Utdanningene er forankret i solide tradisjoner gjennom 180 år. Ønsker du deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen fagfeltet. ESMOD Oslo er en del av det internasjonale utdanningsnettverket ESMOD International, som består av 20 skoler rundt om i verden, med hovedcampus i Paris. I 2020 ble ESMOD Oslo en del av Fagskolen Kristiania.

Vil du være en av faglærerne i vårt team?

ESMOD Oslo har tre fagskoleutdanninger. Det ene løpet fører til Motedesigner og modellør og består av en 1-årig og to 2-årig utdanning. Disse til sammen utgjør det 3-årige ESMOD-pensumet som kan føre til ESMOD Diplom. Det andre løpet er den 2-årige utdanningen Fashion Brand Communication. Pensumet er i kontinuerlig utvikling gjennom ESMOD International og de 20 ESMOD-skolene verden over. Motedesign- og modellismeutdanningen har fokus på definerte designmetoder, mønsterkonstruksjon og draperingsteknikker. Pensumet består av både det tradisjonelle håndverket og av digitale arbeidsmetoder.

ESMOD-pensumet er stort og avansert. Dette krever et team av skikkelige fagnerder. Å være lærer ved ESMOD Oslo er gøy, ujålete, krevende og travelt. Det er mye å ha oversikt over, og du må holde god orden og struktur for å holde tempo og fokus. Du er ansvarlig for en stor gruppe studenter som skal ledes og veiledes frem mot vitnemål. Dette krever at du er initiativtakende og engasjert, og svært bevisst på å holde deg selv inspirert og motivert. Hver teamdeltaker hos oss, tar ansvar for fremdrift i klasserommet, kvalitet i undervisningen og sosial trivsel.

Sentrale arbeidsoppgaver:

- Undervisning, veiledning, sensurering og faglig oppfølging av studenter

- Delta i møter, aktiviteter og prosjekter etter behov

- Holde seg oppdatert innen eget fag

Kompetanse og egenskaper:

- ESMOD Diplom i både design og modellisme (tilsvarende vil bli vurdert)

- Minimum 3 års relevant yrkeserfaring

- Adobe (Ai, Ps og ID) på et avansert nivå

- Kompetanse i programvaren CLO3D er en fordel

- Praktisk pedagogisk erfaring og kompetanse er en fordel

- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Vi kan tilby:

- En utviklende og spennende jobb i et sterkt, pulserende og dynamisk fagmiljø

- Variert arbeidsdag

- Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger

- Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio

- God pensjonsordning og helseforsikring

- Kantieordning

- Lønn etter avtale

Stillingsprosent: 100%

Søknadsfrist: Snarest

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

Ta kontakt med avdelingsleder Elinor Hess på mail elinor@esmod.no eller fagansvarlig Rakel Benjaminsen på rakel@esmod.no

Søkere bes legge ved CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet, samt kopier av vitnemål.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS