LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Faglærer i spillutvikling (vikariat)

Søknadsfrist: 25.07.2021

Høyskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med rundt 1 700 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

Fagskolen Kristiania er på en spennende reise med nyetablert campus i hjertet av Oslo. Med et bredt og variert studietilbud skal vi gi flest mulig anledning til utdanning og personlig utvikling i et livslangt læringsperspektiv.Livslang læring er en stor satsning fra myndighetene og nå har du mulighet til å bli med på denne utviklingen - å skape utdanningsmuligheter innen spillutvikling for unge og voksne, uavhengig av alder, bosted og livssituasjon.

Vi ser nå etter en faglærer i 70% midlertidig stilling for perioden 01.08.21 til 31.12.21.

Det er ønskelig at du har erfaring med scripting/programmering innenfor Unity C# og generell bruk av Unity og spilldesign. Det er en bonus om du også er kjent med Unreal og Blueprint.

Du blir en del av et sterkt fagmiljø hvor du vil samarbeide tett med andre faglærere på nærliggende studieretninger. Du vil bli en sentral person i gjennomføring av studiet, der det er åpent for nye idéer med fokus på bransjerelevans.

Vi tilbyr et vennlig og uformelt arbeidsmiljø der det er høyt under taket. Dine initiativ, forslag og meninger vil bli hørt og åpenhet er en stor del av kulturen. Det er rom og muligheter for deg til å ta initiativ til prosjekter eller egen kompetanseheving der du ser et behov. Kreativitet og faglig dyktighet verdsettes høyt! I tillegg har Fagskolen gode pensjons- og forsikringsordninger, sentrumsnær beliggenhet, egne treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag.

Vi ser etter deg som har en faglig teknisk tyngde slik at du kan gi studentene referanser og innsikt fra bransjen når det kommer til arbeidsmetodikk. Vi ser for oss at den rette kandidat kan vise til utviklingsprosjekter av ulike størrelsesorden og kompleksitet som er i tråd med Fagskolen Kristianias verdier om å tilby et praksisnært studietilbud.

Hovedoppgaver:

 • Undervisning, veiledning, sensur og faglig oppfølging av studenter
 • Sikre studentenes læringsutbytte i henhold til studieplan
 • Bidra til å legge til rette for tverrfaglig samarbeid med andre utdanninger og med yrkesfeltet
 • Knytte og vedlikeholde tett kontakt med relevant bransje (nettverksbygging)

Vi ønsker at du har:

 • Relevant utdanning i spillutvikling og programmering
 • 1-3 års erfaring fra spillutvikling
 • Gode organisatoriske evner
 • Interesse for å lære og lære bort
 • Skandinavisk språk

Som person er du selvdreven og lærevillig, med en personlighet som liker å ta initiativ. Du motiveres av å skape et læringsmiljø av høy kvalitet sammen med kolleger og studenter. Du er en sosial person som trives med å kommunisere og formidle din kompetanse til andre. Vi ser også for oss at du er svært engasjert i faget ditt og liker å holde deg oppdatert på det nyeste innen teknologi.

Søknad og nødvendige opplysninger sendes elektronisk:

 • CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet
 • Kopier av vitnemål og attester, og gjerne dokumentasjon på relevant praktisk-pedagogisk utdanning
 • Portfolio/Showreel

Søknadsfrist: 25. juli 2021

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

Ta kontakt med:

 • Dag-Erling Jensen, Fagansvarlig/Head of Spillutvikling, Epost: [email protected], Tlf: +47 97 12 92 68

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS