LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Data Engineer / Teamlead Analytics

Søknadsfrist: Snarest

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Handelshøyskolen BI er en organisasjon med 20 000 studenter som er avhengige av gode IT-løsninger. Vi opererer innenfor en bransje med hard konkurranse og vi må derfor være kjappe, endringsvillige og moderne for å holde tritt. Vi vil ha fornøyde ansatte, og tilbyr derfor en fleksibel og familievennlig arbeidshverdag med mulighet for gratis videreutdanning.  

HVA GÅR JOBBEN UT PÅ?

Handelshøyskolen BI bygger for tiden opp dataplattformen DISCOVER basert på open source-rammeverket Spark og Azure-komponenter som Data Factory, Azure Databricks og Power BI. Dataplattformen skal levere nye dataprodukter for å øke innsikten og frigjøre tid fra manuelt arbeid. Vi har store ambisjoner om å gjøre studentoppfølgingen vår datadrevet, og er i gang med å bruke integrasjoner, analyse og maskinlæring for å få til dette. Dette er et ønske som heldigvis deles av hele organisasjonen, så vi får mye positive tilbakemeldinger og stor frihet til å løse utfordringer.

Som løsningsarkitekt vil du jobbe med å identifisere og evaluere bruksområder for data og analyse, gjennomføre workshops på tvers av hele organisasjonen for å etablere felles definisjoner og tilgjengeliggjøre innsikt for bedre beslutninger. I tillegg vil du jobbe med design og utvikling av dashboards, sette opp data pipelines og gjennomføre avanserte analyser. Produktene brukes av hele organisasjonen så du vil også jobbe med både opplæring og utrulling til flere hundre ansatte. Som Data Engineer vil du ivareta et områdeansvar/Team Lead-rolle for DISCOVER. Du vil i tillegg til å administrere og samordne produktkøen til teamet, også kunne utvikle, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre dataplattformen og tilhørende produkter. Teamet samarbeider nært med Chief Data Scientist og forretningens analytikere.

HVA MÅ TIL FOR Å LYKKES?

Opp til 50 % av rollen vil innebære utvikling i DISCOVER så du må ha kjennskap til SQL og programmering. Azure og Power BI kan du lære deg her. Du bør ha en forståelse for datavarehus og konsepter rundt flytting, henting og visualisering av data. Man må også kunne kommunisere godt med ikke-teknisk personell på engelsk og skandinavisk.

Man vil være Team Lead/fagansvarlig for dataanalyse, så man må være komfortabel med å sette en retning for teamet og sikre videre fremdrift. Det handler om å lede workshops, fasilitere tekniske og ikke-tekniske diskusjoner og hele tiden sikre at man jobber mot et felles mål. Dette er en rolle uten direkte personalansvar.

HVA ELLERS KAN VI BY PÅ?

  • Fleksibel arbeidstid, 7-timers arbeidsdag (inkludert lunsj)
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Mulighet for gratis deltagelse på BIs kurs og studier inklusive studiedager. I tillegg støtter vi deg hvis du ønsker sertifiseringer eller relevante kurs
  • En arbeidsplass der lederne tar vare på medarbeiderne
  • Spennende jobb i et aktivt og interessant digitalt fagmiljø med stor samfunnsmessig betydning
  • Gode ordninger for pensjon, lån og forsikringer
  • Bedriftshytte
  • Fri i romjula og påskeuka i tillegg til 5 ukers ferie

Meld din interesse ved å trykke på "SØK HER" (eller hva det står). Både vanlig CV eller Linkedin-profil som PDF fungerer fint. Beskriv kort kompetansen din som matcher denne stillingen hvis det ikke kommer helt tydelig frem i CVen. Kontakt Oskar Bull-Hansen på [email protected] eller 91696946 hvis du har spørsmål om stillingen eller søknadsprosessen.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS