Universitetet i Stavanger (UiS) har omlag 12.000 studenter og 1.900 ansatte. Universitetet har store ambisjoner. Vi skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. Vår felles retning skal drives frem av omtanke for bærekraftig omstilling og rettferdig samfunnsutvikling, gjennom nye måter å forvalte naturressursene på og legge til rette for bedre byer og lokalsamfunn. Energi, helse og velferd, læring for livet er våre satsingsområder.
I samspill og dialog med våre omgivelser regionalt, nasjonalt og internasjonalt har vi et åpent og innovativt klima for utdanning, forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid, nyskapning, formidling og museumsvirksomhet. Den faglige virksomheten ved universitetet er organisert i seks fakultet med 13 institutt og to nasjonale forsknings- og kompetansesenter i tillegg til Arkeologisk museum.
Vi er medlem i det europeiske nettverket for innovative universitet - European Consortium of Innovative Universities. Universitetet ligger i den mest attraktive regionen i landet med 300.000 innbyggere. Stavangerregionen har et dynamisk arbeidsmarked og tilbyr en rekke spennende kultur- og fritidsaktiviteter.
Sammen med våre ansatte og studenter vil vi løfte blikket, og våge å tenke stort og nytt – vi vil utfordre det velkjente og utforske det ukjente.
Om stillingen
Ønsker du å være en del av samfunnsoppdraget som bygger fremtiden? Trigges du av å jobbe på tvers av enheter og fagområder sammen med et lag med engasjerte, faglig dyktige økonomimedarbeidere som hver dag bidrar til gode økonomi- og regnskapsprosesser for universitetet?
Vi har ledig stilling som økonomi- og regnskapsrådgiver ved Økonomiavdelingen, Seksjon for budsjett- og regnskap. Seksjonen er en av fire seksjoner i avdelingen, og har totalansvaret for prosessene rundt budsjettutarbeidelse, prognoser, oppfølging og regnskapsrapportering for universitetet.
Hovedoppgaver
budsjettutarbeidelse, prognoser og oppfølging, med ansvar for egne enheter
rådgivning og saksbehandling innenfor regnskap
regnskapsoppfølging, analyse og rapportering
internkontroll
bidra til utvikling av økonomisystemene
delta i ulike institusjonelle og nasjonale utviklingsoppgaver
Kvalifikasjoner
Du må ha:
relevant utdanning på minimum bachelornivå. Særskilt relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
relevant erfaring
erfaring med bruk av relevante IT-verktøy
god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk eller et annet skandinavisk språk. Det er en fordel om du også behersker engelsk.
Videre legges det vekt på at du:
tar initiativ og ansvar for gjennomføring av gode arbeidsprosesser
er analytisk og er komfortabel med å ta beslutninger
er serviceinnstilt, fleksibel og imøtekommende
har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
er selvstendig, effektiv og strukturert
bidrar til et godt arbeidsmiljø
Vi tilbyr
varierte arbeidsoppgaver i en stor organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag
et ambisiøst arbeidsfellesskap og et inkluderende arbeidsmiljø
lønn etter Statens lønnsregulativ l.pl 90.500, kode 1434 rådgiver, kr 584 500 - 646 000 bto pr år eller kode 1364 seniorrådgiver, kr 635 400 - 720 000 bto pr år, avhengig av kompetanse. I særskilte tilfeller kan høyere avlønning vurderes. Fra lønnen trekkes lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.
medlemskap i Statens pensjonskasse som sikrer gode pensjons- og forsikringsordninger
Universitetets verdier er å være uavhengig, involverende og skapende.
Vi vurderer mangfold som en ressurs i vårt arbeids- og læringsmiljø, og er opptatt av å vise respekt for hverandres ulikheter og bakgrunn.
Universell utforming skal prege våre fysiske og digitale læringsmiljø, og arbeidsplassen vil bli lagt til rette for ansatte med nedsatt funksjonsevne.
Dersom du vurderer stillingen som interessant oppfordrer vi deg til å søke, uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du en periode har vært utenfor arbeidslivet.
Er det kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, innkaller vi minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. Kjenner du deg igjen i en av disse kategoriene, kan du krysse av i jobbsøkerportalen vår. Les mer om kravene for å bli vurdert som søker i disse gruppene her.
Universitetet vil rekruttere flere menn til avdelingen og oppfordrer derfor menn til å søke. Dersom flere søkere blir vurdert til å ha likeverdige kvalifikasjoner, vil en mann bli prioritert foran en kvinne.
Kontaktinformasjon
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Seksjonssjef Mette Rita Hegdal, tlf. 99427722, e-post: mette.r.hegdal@uis.no eller til
Økonomidirektør Eli Løvaas Kolstø, tlf: 91632443, e-post: eli.l.kolsto@uis.no
Opplysninger om ansettelsesprosessen fås ved henvendelse til HR-rådgiver Christina Storm, tlf: 51 83 17 53, e-post: christina.storm@uis.no.
Søknad
Søk stillingen elektronisk via "Søk stillingen" på denne siden. Her registreres minimum søknadsbrev, relevant utdanning og arbeidserfaring samt språkferdigheter. I søknadsbrevet må du få frem din kompetanse og motivasjon for stillingen.
En mer utfyllende CV, vitnemål, attester og eventuelt annen dokumentasjon som du ønsker det skal tas hensyn til ved vurdering av din søknad, lastes opp som vedlegg. Dokumentasjonen må foreligge på et skandinavisk språk eller engelsk. Dersom vedleggene overskrider 30 MB til sammen, må de komprimeres før opplasting.
Søknaden vil bli vurdert ut fra informasjonen som foreligger i Jobbnorge ved søknadsfristen. Sørg derfor for at søknaden tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kompetansekravene som er beskrevet over.
Vi gjør også oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste, jf. offentlighetsloven § 25. Dersom din anmodning ikke blir tatt til følge vil du bli varslet om dette.
UiS vurderer bare søknader og vedlegg registrert i Jobbnorge.