LEDIG STILLING VED OSLOMET

Rådgiver / seniorrådgiver for digitalisering av utdanning

Søknadsfrist: 09.10.2022

OsloMet

OsloMet – storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Har du lyst til å jobbe med digitale løsninger?

Vi leter etter deg som er løsningsorientert og uredd for å utfordre tradisjonelle tenkemåter.

Det er ledig en fast stilling (100%) som rådgiver/seniorrådgiver i utdanningsavdelingen i Seksjon for digitalisering av utdanning. Seksjonen har ansvar for utdanningsavdelingens tjenester knyttet til studieadministrativ programvare. Programvaren benyttes av studenter, undervisere og øvrige ansatte på OsloMet. Er du opptatt av digitalisering og flink til å se muligheter i forenkling med moderne tjenester? Ser du løsninger der andre ser problemer? Da er det kanskje deg vi trenger på laget! Studienære systemer er sentralt i seksjonens arbeid og våre brukere er over over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • forvalte tjenestene til beste for OsloMet sine studenter og ansatte i fellesskap med medarbeidere i seksjonen og i samspill med fakultetene og med andre læresteder og leverandører
 • behovsstyring, modernisering, opplæring og brukerstøtte
 • jobbe med våre systemer som er Felles studentsystem (FS), Canvas (LMS), Studentweb og Timeplanlegging (TP)

Vi søker deg som har

 • Bachelorgrad eller mastergrad
 • erfaring med brukerstøtte og opplæring
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Du bør ha

 • evne til å kunne sette deg inn i arbeidsflyt og ta i bruk avansert programvare
 • kompetanse til å dokumentere evne til systemforståelse
 • evne til å være god på å samarbeide

Vi ønsker deg som

 • er engasjert og handlekraftig
 • har god gjennomføringsevne
 • er fleksibel og opptatt av samarbeid
 • trives med mange ulike oppgaver

Ved vurdering av kandidatene vil vi legge stor vekt på personlige egenskaper

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

 • jobb i et trivelig team med ti hjelpsomme kolleger
 • muligheter for faglig utvikling ved at du får muligheten til å lære deg alle våre systemer
 • innholdsrik jobb på Norges tredje største og mest urbane universitet
 • låne- og pensjonsbetingelser i Statens Pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Har du tatt utdanningen i Norge kan du legge ved en lenke til Vitnemålsportalen.no i nettsøknaden.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht. til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i stillingskode 1434 rådgiver, lønnstrinn 50 - 66, dvs. kroner 461 300 - 604 700 pr. år /stillingskode 1364 seniorrådgiver, Lønnstrinn 60 - 74, dvs. kr. 543 500 - 702 100 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven (lovdata.no), og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk via vårt rekrutteringssystem.

Søknadsfrist: 9 oktober, 2022

Referansenummer: 22/06459

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS