LEDIG STILLING VED NORGES FORSKNINGSRÅD

Fagrådgiver (rådgiver / seniorrådgiver) i Avdeling for digitalisering og IKT

Søknadsfrist: 26.09.2021

Norges forskningsråd

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale rådgiver i forskningspolitiske spørsmål og fordeler årlig vel elleve milliarder kroner til forskning og innovasjon. Forskningsrådet arbeider for økt internasjonalt samarbeid og økt deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram. Forskningsrådet skaper møteplasser og dialog mellom forskere, brukere av forskning og aktører som finansierer forskning.

Er du en kunnskapsrik fagrådgiver med sterk interesse for digital transformasjon?Hvorfor skal du velge oss?

Sammen med oss vil du få muligheten til å skape idékraft verden trenger. Forskningsrådet skal nemlig gi næring til nye ideer, gjøre grensesprengende forskning og radikal innovasjon mulig og jobbe for et samfunn der forskning brukes og deles.

Som vår nye rådgiver/seniorrådgiver i Avdeling for digitalisering og IKT, vil du få anledning til å jobbe med en av næringslivets viktigste virkemidler for bruk av forskning og utvikling (FoU) for innovasjon - SkatteFUNN. Se SkatteFUNN sine nettsider for mer informasjon.

Hva blir arbeidsoppgavene dine?

Du vil gi din faglige vurdering av prosjektsøknader og gjøre noe oppfølging av pågående prosjekter, primært for prosjekter som søker støtte fra SkatteFUNN-ordningen. I dette arbeidet er det viktig at du veileder og gir gode råd til bedrifter om forskningsbasert innovasjon og prosjektering av deres FoU-prosjekter.

Hvem ser vi etter?

Vi ser eter deg som har mastergrad eller tilsvarende innenfor IT eller annen relevant teknologi. Den ideelle kandidaten for oss har minimum to års arbeidserfaring fra næringslivet og/eller offentlig sektor, og har erfaring med utviklingsprosjekter innenfor IKT, tjenester og/eller digitalisering. For å lykkes i stillingen er det også viktig at du har kunnskap om, og erfaring med, forsknings- og innovasjonsprosesser.

Som person er det avgjørende at du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. For å lykkes i stillingen bør du også være strukturert og nøyaktig, og inneha høy arbeidskapasitet. For å passe godt inn i avdelingen ser vi for oss at du er engasjert, inkluderende og nysgjerrig.

Hva tilbyr vi deg?

Har du lest så langt, så tipper vi at du er interessert i denne jobben. Til slutt har vi lyst til å vise deg at vi selvsagt også har andre goder hos oss. Hvilken lønn du får, blir avtalt ved ansettelse. I og med at vi er en statlig organisasjon, blir du meldt inn i Statens pensjonskasse hvor du får gode pensjonsbetingelser og muligheter til å søke om gunstig boliglån. I tillegg har Forskningsrådet egne forsikringsordninger som du vil nyte godt av. Er du av den sosiale og spreke typen, vil du trolig like at vi har idrettslag der du kan delta på Holmenkollstafetten, ski- og aktivitetsdager, fotballtreninger og andre treningsaktiviteter i bygget vi holder til i på Lysaker. Vi har også en kunstforening og en egen firmahytte.

Vi håper du har lyst til å bli en del av oss Avdeling for IKT og digitalisering består av 12 medarbeidere og arbeider for at muliggjørende teknologi blir utviklet og tatt i bruk. Vi er opptatt av at den teknologien som skal bidra til å løse FNs bærekraftsmål er forskningsbasert.

Vår avdeling kjennetegnes av at vi har stor takhøyde. Vi er opptatt av å ha en åpen dialog og å tenke kreativt. Hos oss vil du bli en del av et hyggelig og inkluderende miljø og vi ser virkelig fram til å få deg som ny kollega.

Vi ser inkludering og mangfold som en styrke Forskningsrådet er opptatt av mangfold, blant annet med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal og etnisk bakgrunn, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Praktisk informasjon som det er viktig at du er kjent med før du søker Ønsker du å reservere deg mot å stå på den offentlige søkerlisten, må du begrunne det. Du får beskjed fra oss dersom det ikke er mulig, jf. offentleglova § 25.

Som en del av vår praksis foretar vi bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom vår eksterne samarbeidspartner Semac AS. Vi ber om at du legger ved vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Har du spørsmål om stillingen kontakter du:

  • Avdelingsdirektør Hilde Erlandsen på telefon 977 02 543

Søk på stillingen

Kontakt:

  • Hilde Erlandsen (Avdelingsdirektør), +47 977 02 543
Powered by Labrador CMS