LEDIG STILLING VED NMBU

Rådgiver / seniorrådgiver innen studieadministrasjon

Søknadsfrist: 30.05.2022

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.

NMBU har 1900 ansatte, hvorav om lag 300 stipendiater, 6700 studenter og er organisert i sju fakulteter.


For NMBU er godt arbeidsmiljø preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Arbeidsplassen vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om avdelingen

SAT er en av tre enheter i Studieavdelingen, som alle jobber med studieadministrative aktiviteter. Avdelingen består i alt av 39 personer, ledet av studiedirektøren.

Har du erfaring med studieadministrasjon, og ønske om å jobbe med drift og tjenesteutvikling innenfor studieadministrative prosesser?

Om stillingen

Ved Studieavdelingen er det ledig en fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver innen studieadministrasjon, i Studieavdelingen ved seksjon for studieadministrative tjenester (SAT).

SAT har ansvar for systemer og prosesser innen eksamen, timeplan, vitnemål, kvalitetssikring av utdanning, rapportering m.m. Seksjonen består av 15 personer som er delt inn i tre team for eksamen/timeplan, IT og kvalitetssikring av utdanning. Denne stillingen vil i hovedsak være knyttet til eksamen/timeplan

Arbeidsoppgaver

Studieadministrative oppgaver innenfor f.eks. eksamen, timeplan, vitnemål.

Tjenesteutvikling innenfor studieadministrative områder.

Kompetanse:

For (1434) Rådgiver kreves:

 • utdanning fra universitets- eller høgskole, fortrinnsvis av høyere grad (på masternivå). Det kreves videre relevant praksis, og dokumentert evne til selvstendig og resultatorientert arbeid. Lang erfaring og relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.

For (1364) Seniorrådgiver kreves:

 • utdanning fra universitets- eller høgskole, fortrinnsvis av høyere grad (på masternivå). Lang erfaring og relevant realkompetanse kan erstatte deler av utdanningskravet.Videre kreves lang og relevant praksis innen fagområdet, minimum 5 år, og dokumentert evne til selvstendig og resultatorientert arbeid.)

Følgende erfaringer og kunnskaper vektlegges:

 • Godt kjennskap til organisasjonen
 • Erfaring med IT og bruk av sosiale medier aktivt
 • Godt kjennskap til P360, Topdesk og FS
 • Erfaring med support og opplæring
 • Erfaring med skriftlig og muntlig formidlingsevne både på norsk og engelsk

Du må:

 • Ha gode IT-kunnskaper
 • Være kreativ, løsningsorientert og
 • Trives med å jobbe i team og selvstendig
 • Strukturert, kreativ og en stor porsjon pågangsmot

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1434, Rådgiver, LR24 (Ltr 55-65) (NOK 499 500- 594 300) avhengig av kvalifikasjoner/1364, seniorrådgiver LR 24 (ltr 65-72) (NOK 594 300 – 677 600).

Nærmere opplysninger ved:

Informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden. CV skal fylles ut elektronisk i Jobb Norge.

Søknadsfrist: 30.05.2022

Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS