Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Seniorkonsulent - Seksjon for HR

Søknadsfrist: 03.06.2023

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og utdanningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 500 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Avdeling for organisasjon og personal er UiOs sentrale HR- avdeling og har overordnet ansvar for policy, prosesser og utvikling innen personal, HR og organisasjonsutvikling. Avdelingen ivaretar et bredt spekter av HR- oppgaver både på strategisk og operativt nivå, herunder innen organisasjonsutvikling, rekruttering, kompetanseutviklin, veiledning i enkeltsaker og på lov- og avtaleverk, leder- og medarbeiderutvikling, lønnsforhandlinger og personalsaker. Avdelingen består i dag av tre seksjoner; HR- seksjonen, International Staff Mobility Office og seksjon for forvaltning av elektronisk saksbehandling og dokumentasjon. Avdelingen består i dag av 53 ansatte.

Har du lyst til å jobbe i et kompetanserikt arbeidsmiljø? Spennende stilling sentralt ved UiO.

Om stillingen

Seksjon for HR søker nå etter en ny kollega i fast 100% stilling. Seksjonen har ansvar for forvaltning og utvikling av HR- tjenester, leveranse av operative HR- tjenester til hele UiO og koordinering av oppgaver på avdelingsnivå. Seksjonen ivaretar videre rollen som HR- seksjon for UiOs sentrale fagavdelinger og tilhørende enheter. Seksjonen skal administrativt legge til rette for partssamarbeidet ved UiO, levere sekretariat til lønnsforhandlinger og sentrale råd og utvalg.

Vi søker nå en faglig dyktig og engasjert seniorkonsulent som ønsker en variert og spennende arbeidshverdag. Hos oss vil du få jobbe med et bredt spekter av oppgaver med muligheter for faglig utvikling, og bli en del av et kompetent og engasjert fagmiljø.

Arbeidsoppgaver

 • Sekretariat- og koordineringsfunksjoner for hovedavtaleverket/råd/utvalg.
 • Bistå ledelsen og lokale enheter med gjennomføring av lønnsforhandlinger.
 • Saksbehandling og veiledning i enkeltsaker
 • Administrativ støtte tilknyttet avdelingens ansvarsområder, blant annet interne driftsoppgaver.
 • Andre oppgaver innenfor avdelingens ansvarsområde kan bli tillagt stillingen.

Kvalifikasjonskrav

 • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum tilsvarende bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene vil kunne erstatte utdanningskravet.
 • Relevant erfaring fra stillingens arbeidsområder vil være en fordel.
 • Kunnskap om statlig lov- og avtaleverk er en fordel
 • Gode ferdigheter i bruk av digitale arbeidsverktøy og systemer. Excel ferdigheter vil være en fordel.
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

Den vi ser etter tar et selvstendig ansvar for oppfølging og oppgaveløsning, og har evnen til å holde oversikt og prioritere i en hektisk hverdag. Du liker å jobbe strukturert med et bredt spekter av oppgaver, er løsningsorientert, har god rolle- og organisasjonsforståelse og gode samarbeidsevner.

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Vi tilbyr

 • Lønn som seniorkonsulent kode 1363 fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 557 100 og kr. 635 400.
 • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger.
 • Trening i arbeidstiden.
 • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse.

Søknaden skal inneholde

 • Søknadsbrev
 • CV
 • Evt. vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Kontaktinformasjon

 • Seksjonssjef Marianne Midthus Østby tlf: 977 51 605

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS