LEDIG STILLING VED NORGES FORSKNINGSRÅD

Konsulent / seniorkonsulent (2-årig prosjektstilling)

Søknadsfrist: 15.12.2021

Norges forskningsråd

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale rådgiver i forskningspolitiske spørsmål og fordeler årlig vel elleve milliarder kroner til forskning og innovasjon. Forskningsrådet arbeider for økt internasjonalt samarbeid og økt deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram. Forskningsrådet skaper møteplasser og dialog mellom forskere, brukere av forskning og aktører som finansierer forskning.

Vil du jobbe med administrasjon av virkemidler for innovasjon og omstilling for norsk næringsliv?

Som vår nye konsulent/seniorkonsulent (2-årig prosjektstilling) vil du få anledning til å jobbe med finansiering og oppfølging av innovasjons- og kompetanseprosjekter for næringslivet. Virkemidlene på dette området vil være svært viktige for Norges omstilling i tiden som kommer.

Hvem ser vi etter?Vi ser etter deg som er opptatt av forskningsbasert innovasjon og hvordan dette arbeidet kan bidra til verdiskaping og arbeidsplasser. Vi tror du har ditt faglige tyngdepunkt innenfor økonomi/administrasjon, og gjerne med erfaring fra offentlig forvaltning.

Vi vil legge vekt på at du

  • har relevant utdanning og gode IT-kunnskaper
  • har god forståelse for økonomisk/administrative fag og god tallforståelse
  • har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • har gode samarbeidsevner
  • er strukturert og analytisk
  • er fleksibel og løsningsorientert

Vi legger vekt på personlig egnethet. Vi kan tilpasse arbeidsoppgavene dine til dine kvalifikasjoner, faglige interesser og nettverk.

Hva blir arbeidsoppgavene dine?

Du vil få være med på å

  • registrere, dokumentere og administrere søknads- og prosjektdokumentasjon
  • sikre habilitet og utbetaling av honorarer til eksterne fageksperter
  • følge opp innovasjons- og kompetanseprosjekter som mottar finansiering, inkludert budsjett, kontrakter, regnskap og statusrapportering
  • bidra i arbeidet med å utvikle gode rutiner og arbeidsprosesser

Stillingen som konsulent/seniorkonsulent vil inngå i Avdeling for industri og tjenestenæringer. Arbeidet vil være tilknyttet innovasjons- og kompetanseprosjekter med tilhørighet i tverrfaglige team.

Hva tilbyr vi deg?

I Forskningsrådet har vi mange goder for ansatte. Hvilken lønn du får, blir avtalt ved ansettelse. I og med at vi er en statlig organisasjon, blir du meldt inn i Statens pensjonskasse hvor du får gode pensjonsbetingelser og muligheter til å søke om gunstig boliglån. I tillegg har vi egne forsikringsordninger som du vil nyte godt av. Vi har idrettslag, ski- og aktivitetsdager, samt gode treningsfasiliteter kontorbygget vårt på Lysaker. Vi har også kunstforening og egen firmahytte i Ål i Hallingdal.

Om avdelingen

Avdeling for industri og tjenestenæringer består av 20 medarbeidere. Vi skal bidra til økt verdiskaping i næringslivet gjennom konkurransekraft, omstilling og samarbeid med både bedrifter og forskningsorganisasjoner.

I avdelingen vår blir du en del av et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø. Vi har stor takhøyde, hjelper hverandre og samarbeider godt.

Avdelingen har ansvaret for flere søknadstyper og oppgaver, inkludert BIA, FORNY, Eurostars, ERANET og søknadsbehandling til SkatteFUNN. Avdelingen har også en sentral rolle i Grønn plattform – en samarbeidsmodell for grønn omstilling på tvers av virkemiddelapparatet.

Vi ser inkludering og mangfold som en styrke Forskningsrådet er opptatt av mangfold, blant annet med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal og etnisk bakgrunn, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Praktisk informasjon som det er viktig at du er kjent med før du søker Ønsker du å reservere deg mot å stå på den offentlige søkerlisten, må du begrunne det. Du får beskjed fra oss dersom det ikke er mulig, jf. offentleglova § 25.

Som en del av vår praksis foretar vi bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom vår eksterne samarbeidspartner Semac AS. Vi ber om at du legger ved vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Har du spørsmål om stillingen kontakter du avdelingsdirektør Christine Tørklep på mobil 934 80 681.

Søk på stillingen

KontaktChristine TørklepAvdelingsdirektør+47 934 80 681

Powered by Labrador CMS