LEDIG STILLING VED SINTEF

Kunnskapsforvalter - SINTEF Konsernstab

Søknadsfrist: 17.04.2023

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn


Les mer om SINTEF her.

Har du god kunnskap om åpen forskning og arbeid med forskningsdokumentasjon?

SINTEF skaper samfunnsnytte og konkurransekraft. I over 70 år har vi med viten og vilje, fra havrom til verdensrom bidratt til verdiskaping. Med ambisjon om å være et verdensledende forskingsinstitutt er SINTEF en viktig leverandør av forskning, innovasjon og teknologi til næringsliv og forvaltning. Sammen med våre kunder løfter vi frem innovasjoner og bærekraftige løsninger. Vi skaper teknologi for et bedre samfunn.

Nå søker vi en kunnskapsforvalter til vårt team i Trondheim. Stillingen gir deg varierte oppgaver innen støtte og veiledning til forskere, åpen vitenskap og publisering. I tillegg vil du ha et spesielt ansvar for støtte til forskningsdata, og ansvar for forskerrettede nettsider, nyhetssaker og kurs/veiledning.

Du vil også være superbruker i Cristin for to institutter og ha ansvar for rettighetsklarering i det digitale vitenarkivet SINTEF Open. I tillegg vil andre oppgaver kunne bli avtalt med din leder, og du vil ha mulighet til å kunne påvirke retningen stillingen utvikles i, i takt med utviklingen på fagområdet.

Du har relevant utdanning fra universitet/høyskole, minimum på bachelornivå. Det er viktig for oss at du har kjennskap til forskningsprosessen og forståelse for vitenskapelig kommunikasjon. Har du også erfaring fra forskningsadministrasjon og kjennskap til Cristin vil det være en fordel, men ikke noe krav. Du bør ha gode formidlings- og presentasjonsevner, evne til å sette deg inn i andres arbeidshverdag og erfaringer, og gjerne interesse for pedagogikk.

Som oss andre er du initiativrik og har stor gjennomføringsevne, samtidig som du er omstillingsdyktig og nysgjerrig. Du liker at ting er systematiske, er ryddig og serviceorientert og har evne til å samarbeide på tvers i organisasjonen. Kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk er nødvendig.

Kunnskapsforvaltning i SINTEF arbeider blant annet med områdene forskning og formidling, forskningsdata, dokumenthåndtering og bibliotek. Vi jobber i et kompakt team som er avhengig av å kommunisere godt, samarbeide og avlaste hverandre. Perioder med høyere arbeidsbelastning vil forekomme, og lokasjoner både i Oslo og Trondheim betyr mye digital kommunikasjon og noe reising.

Vi tilbyr en spennende jobb i et ambisiøst miljø, med gode muligheter for faglig utvikling og personlig vekst.

Søk nå og bli en del av vårt team som kunnskapsforvalter hos SINTEF Konsernstab og bli med å bidra til teknologi for et bedre samfunn.

Spørsmål om stillingen

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS