Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Frontendutviklere

Søknadsfrist: 09.01.2022

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) er et godt og spennende sted å jobbe, og vi legger stor vekt på at de tilsatte skal ha utfordrende og lærerike oppgaver som gir gode muligheter for faglig utvikling. Oppdraget vårt er samfunnsnytte, nyskapning og effektive tjenester. Som den sentrale delen av IT-virksomheten på UiO, skal vi utvikle og levere de beste tjenestene til studenter, som stiller høye krav til digitalitet, og til forskere og undervisere som er blant de fremste i landet.


Fra stabilt nett og gode lagringstjenester til HPC-tjenester for partikkelakseleratoren i CERN og genforskning for framtidens legemidler, ligger USIT helt i teten som leverandør både til UiO og andre i innenfor forskning og UH-sektoren. USIT er et av landets største IT-faglige miljøer med i overkant av 200 fast ansatte og en omsetning på mer enn 260 millioner kroner. Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Har du lyst å jobbe i et av Norges mest kompetente IT-miljøer?

Om stillingen

Vi har for tiden flere nyopprettede stillinger som frontendutviklere ved Universitetets senter for informasjonsteknologi på Universitetet i Oslo.

Våre egenutviklede webløsninger for forskning og utdanning øker i bruk og vi ansetter derfor flere frontendutviklere.

Som utvikler på USIT vil du jobbe i et tverrfaglig devopsteam bestående av dyktige og kunnskapsrike frontend-, backendprogrammerere, interaksjons- og webdesignere.

Arbeidsoppgavene vil være videreutvikling av webfrontenden til nettskjema.no og TSD - Tjenester for sensitive data, samt utvikling på UiOs egenutviklede publiseringsløsning Vortex.

Som frontendutvikler på USIT vil du blant annet utvikle løsninger for forskere som skal samle inn data med sensitive personopplysninger. Alle utviklere i teamet må ha et bevisst forhold til personvern og sikkerhet samt universell utforming og brukeropplevelse.

Du vil jobbe i et kreativt og sterkt fagmiljø med fokus på å levere stabile IT-systemer av høy kvalitet og gode brukeropplevelser. Det blir gitt gode muligheter for faglig utvikling.

Kvalifikasjonskrav

  • god erfaring med HTML 5, CSS og JavaScript
  • erfaring med front-end utvikling med Javascript, gjerne ved bruk av react og next
  • har erfaring med oppsett av webapplikasjoner med docker/ kubernetes
  • forståelse til responsivt design og universell utforming
  • erfaring med smidige metoder og devops
  • erfaring med koordinering av større oppgaver er en fordel
  • høyere utdanning, minimum bachelornivå men gjerne masternivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet

Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Personlige egenskaper

Vi søker flinke til å programmere som har erfaring med å jobbe med utvikling av front-end i virksomhetskritiske webapplikasjoner med høy bruk. Videre har du allsidig kunnskap om flere deler av utviklingforløpet til webtjenester

Vi vektlegger at du er sulten på ny kunnskap og ønsker å utvikle deg faglig som utviklerer. Du har fokus på samarbeid og evner å arbeide i team, men du er også selvstendig. Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig er en forutsetning

Vi tilbyr

  • Faglige utfordringer og spennende arbeidsoppgaver i en organisasjon med høy kompetanse
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Lønn som overingeniør: ltr. 62-72 (kr 563 900,- til kr 677 600,-) eller som senioringeniør: ltr. 68 - 78 (kr 626 100,- til 776 900)
  • Etter Korona har vi en fleksibel, hybrid arbeidsplass med noe mulighet for fjernarbeid og hjemmekontor. Mange av oss liker å være på jobben og noen liker å jobbe en del hjemmefra.
  • Fleksibel arbeidstid, delvis fjernarbeid etter avtale, gode velferdsordninger og mulighet for trening i arbeidstiden
  • Medlemskap i Statens Pensjonskasse med god pensjonsordning og mulighet for gunstig lån.

Hvem er vi?

Vi er et teknisk kompetent miljø som tilstreber svært kort vei fra produkter lanseres til vi har de i produksjon. Vi ønsker å være så effektive som mulig og ønsker at maskinene gjør mye av jobben for oss. Derfor automatiserer vi alt vi kan.

Som ellers i samfunnet er noen av oss mer ekstroverte enn andre, det vi imidlertid har felles er et ønske om å dele det vi finner ut med hverandre og andre. Vi har stor tro på at diskusjoner og samarbeid gir bedre løsninger.

Vi satser mye på open source, men bruker også et vidt spekter av andre løsninger.

Les mer om noen av største tjenestene vi har utviklet:

Du må like IT og du kommer til å lære masse.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Vi gjør oppmerksom på at IT-organisasjonen ved UiO er i endring og den som blir ansatt må påregne endringer som følge av dette.

Kontaktinformasjon

  • Gruppeleder Dagfinn Bergsager (952 04 665/ dagfinb@uio.no)

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS