Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Rådgiver innen tilrettelegging

Søknadsfrist 04.02.2019

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo (UiO) har som mål å styrke sin internasjonale posisjon som et ledende forskningsuniversitet, gjennom et nært samspill mellom forskning, utdanning, formidling og innovasjon. UiO har landets bredeste fagtilbud, med nærmere 200 studieprogrammer og 28 000 studenter, 3 000 phd kandidater og 7 000 ansatte.


Avdeling for studieadministrasjon har et overordnet ansvar for drift, forvaltning og standardisering av administrative støttefunksjoner innen utdanning. Avdelingen skal bistå UiOs ledelse strategisk og operativt, samt sikre institusjonell oppfølging og koordinering. Avdelingen skal bistå enhetene med administrativ drift og skal yte tjenester direkte til studenter og søkere.


Seksjon for studiekvalitet har utrednings- og saksbehandlingsoppgaver knyttet til lover og forskrifter innen utdanningsfeltet. Seksjonen har også oppgaver knyttet til internasjonalisering, læringsmiljø og UiOs kvalitetssystem for utdanning.

Flere stillinger fra Universitetet i Oslo

Vi søker en rådgiver som kan bidra til å styrke UiOs arbeid med tilrettelegging for personer med fysiske eller psykiske funksjonsnedsettelser. Vi søker en allsidig og samarbeidsorientert kollega som har kompetanse innen tilrettelegging og kan ivareta forvaltningsoppgaver.

Universitetet i Oslo ønsker at alle studenter skal få realisere sitt potensial i et godt læringsmiljø. På Universitetet i Oslo har fakultetene ansvaret for veiledning og oppfølging av studenter med behov for tilrettelegging til eksamen eller i studiehverdagen. Seksjon for Studiekvalitet bistår enhetene med rådgivning og kompetanseheving på feltet. Seksjonen låner også ut hjelpemidler til studenter.

Arbeidsoppgaver

  • Utrednings- og saksbehandlingsoppgaver innen tilrettelegging og universell utforming
  • Rådgivning og kompetanseheving for ansatte på UiO, blant annet i form av kurs
  • Videreutvikling av nettsider med arbeidsstøtte for ansatte og informasjon til studenter
  • Ansette og følge opp mentorer for studenter med vedtak fra NAV
  • Delta i relevante nettverk på UiO og nasjonalt

Arbeidsfeltet er i utvikling og oppgavene kan endre seg noe i tråd med behov og overordnede prioriteringer. Vi ønsker derfor en person som er fleksibel og som er villig til å bidra med å løse oppgaver der det trengs.

Kvalifikasjonskrav

  • Utdanning fra universitet eller høyskole minimum tilsvarende bachelor. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan erstatte utdanningskravet. Relevant fagutdanning innenfor eksempel spesialpedagogikk er ønskelig
  • Kunnskap om tilrettelegging og/ eller universell utforming
  • Relevant arbeidserfaring fra offentlig forvaltning eller UH- sektoren er en fordel.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode kommunikasjonsevner, er lyttende, delende og inkluderende i ditt arbeid. Du er løsningsorientert, du kan jobbe selvstendig og i team, og du evner å gjennomføre prosesser innenfor gitte frister. Personlige egenskaper blir tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

  • Et hyggelig arbeidsmiljø og arbeidsoppgaver med mulighet for faglig og personlig utvikling
  • Lønn etter SKO 1434, fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 500 000 og kr 580 000, avhengig av kompetanse
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Trening i arbeidstiden
  • God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

  • søknadsbrev
  • CV
  • Evt. vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Evt. ved lederstilling med mindre enn 40 % kvinneandel: Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS