LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Fagansvarlig innen Interaksjonsdesign

Søknadsfrist: 11.04.2021

Høyskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med rundt 1 700 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

Fagskolen Kristiania har ledig en 100 % fast stilling som fagansvarlig innen Interaksjonsdesign. Studiet fokuserer på oppgaveløsing, idéarbeid og å utvikle en bevissthet om hva som skal til for å skape kommunikativ og funksjonell design. I løpet av utdanningen trenes studentene i å planlegge, designe, teste og utvikle interaktive løsninger som nettsider og apper.

Kollegaen vi ser etter er initiativrik og resultatorientert med gode samarbeidsevner og faglig integritet. Du har administrative og organisatoriske evner, men trives også med å undervise, engasjere og motivere studenter gjennom studieløpet. Stillingen er en del av et team innen design og kommunikasjonsstudiene som arbeider med utvikling innad og på tvers av utdanningene.

Hvis du i tillegg er en dyktig og erfaren fagperson som har relevant høyere utdanning og arbeidserfaring innen interaksjonsdesign, UX/UI og Frontend ønsker vi å høre fra deg. Det er en fordel å ha praktisk pedagogisk erfaring og kompetanse. I tillegg til faglig solid kompetanse vil personlige egenskaper som evne til å ta initiativ og bygge relasjoner bli vektlagt.

Eksempel på arbeidsoppgaver som fagansvarlig

  • Gjennomføring og videreutvikling av fagskolestudiet Interaksjonsdesign
  • Dialog og relasjonsbygging med bransjenettverk
  • Faglig ansvar for lærere på studiet
  • Undervisning, veiledning og sensureringsarbeid på studiet
  • Medansvar for avdelingens ledelse

Vi tilbyr 

  • Et godt og kreativt arbeidsmiljø i en utviklingsorientert fagskole med store muligheter for å påvirke eget arbeidsfelt.
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og velferdsordninger.
  • Tilgang til skolens treningsrom, designlab, m.m.
  • Du blir en del av et miljø med bred kommunikasjonskompetanse hvor du får samarbeide med erfarne og dyktige kollegaer og engasjerte studenter.

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

Ta kontakt med:

Last opp din CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet, samt kopier av vitnemål i vår søknadsportal.

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen: Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres digitalt.

Søknadsfrist: Snarest

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS