LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Fagansvarlig - elektro

Søknadsfrist: 18.05.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 780 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vi søker fagansvarlig elektro

FFIs EBA-enhet (Eiendom, bygg og anlegg) har ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av instituttets bygg og eiendommer. Bygningsmassen er på ca. 33 000 m2 og består av kontorer, fellesarealer og av forskjellige og til dels kompliserte spesiallaboratorier med strenge krav til tilgjengelighet, strømforsyning, luftkvalitet og miljø.

Vi har nå et ledig vikariat på ett år, med mulighet for forlengelse.

Som fagansvarlig elektro vil du være en del av EBAs utviklingsenhet, og du vil få spesielt ansvar for planlegging, beskrivelse, bestilling og oppfølging av lavspent- og svakstrøms installasjoner, herunder fiberinstallasjoner. Du vil få en sentral rolle i å utvikle og dokumentere tekniske leveranser i samarbeid med fagansvarlige innen andre fagområder. Du vil også få jobbe med tilstandsanalyser, vedlikeholdsplaner og prosessbeskrivelser.

Stillingen vil blant annet innebære å stille krav til anskaffelser, følge opp leveranser, rammeavtaler og kontakt med leverandører og yte andrelinje teknisk support til driftspersonell. Du vil bli en faglig bidragsyter inn i operativ drift, og få ansvar for å gjennomføre prosjekter og tiltak innen fagområdet.

Vi leter etter deg som får nytte av og som ønsker å bidra inn i tverrfaglig samarbeid internt i enheten, delta i tekniske prosjekter og samarbeide på tvers av fagavdelinger. Kontakt med eksterne leverandører og entreprenører er en del av arbeidsoppgavene.

Som person viser du trygghet i rollen din, arbeider strukturert, er resultat- og løsningsorientert og trives med å levere gode resultater sammen med kollegaer. Du er nysgjerrig på faget ditt, liker å holde deg oppdatert samtidig som det er naturlig for deg å dele kunnskap med de rundt deg.

Nødvendig kompetanse er fagbrev gruppe L og relevant arbeidserfaring. Vi ønsker at du har erfaring fra spesifikasjon og installasjon av lavspent elektroanlegg, svakstrømsanlegg og fiberinstallasjon. Relevant teknisk utdanning innen fagfeltet, ut over fagbrev, vil bli vektlagt sammen med personlig egnethet og eventuell gyldig sikkerhetsklarering.

Stillingen krever god formuleringsevne, både skriftlig og muntlig.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi kan tilby en stilling med stor faglig bredde i et tverrfaglig miljø med varierte arbeidsoppgaver. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftshelsetjeneste, eget bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Stillingen lønnes i ltr. 60-71 avhengig av relevant utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til:

  • Nils Larsen tlf. 63 80 71 51 eller
  • Enhetssjef Bjørn Bergersen tlf. 93 28 60 86

Send elektronisk søknad, vedlagt bekreftede kopier av vitnemål og attester som er relevante for stillingen, innen 18. mai 2021. Ref.nr. er 2021/00849.

Referansenr: 2021/00849

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS