LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Seniorrådgiver

Søknadsfrist: 18.04.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 780 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vil du jobbe med prosesser og prosjekter?

Vi søker seniorrådgiver

Har du erfaring med prosesstyring og -gjennomføring?

Har du lang erfaring fra stillinger som har krevd styring og planlegging?

Da kan det være deg vi ser etter.

Vi har nå en nyopprettet stilling som seniorrådgiver i en rolle hvor punktene over er essensielle.

Å lede forskningsprosesser på FFI krever en stødig hånd og en svært strukturert arbeidsmåte. Å lykkes i denne stillingen forutsetter at du er uredd og tør å si ifra når du er uenig. Du må være robust, ha integritet og høy gjennomføringsevne, og du må være komfortabel med å ha et overordnet ansvar.

Vi tror at du vil trives i denne rollen dersom du er en som finner motivasjon i å jobbe tverrfaglig og med mennesker som kanskje er litt ulik deg selv. Du jobber godt under press og med hyppige tidsfrister. Du er i ditt ess når du kan jobbe med alt fra kvalitetssjekking av rapporter til sparring med ledere. Du blir inspirert av å opprette og dyrke kontakt med kolleger og samarbeidspartnere.

Du vil bli tilknyttet et fagmiljø bestående av ledere, eksperter og forskere som setter avdelingens samlede forskning i en større helhet.

I tillegg skal du jobbe med:

  • Lederstøtte, bl.a. ved å være sparringspartner, delta i møter, skrive møtereferater og generelt bidra til å spille lederen din god.
  • Lede og koordinere tverrfaglige forskningsteam, og ha det overordnede ansvaret for gjennomføring og fremdrift i prosesser.
  • Lede mindre utviklingsprosesser internt i avdelingen.

Nødvendige kvalifikasjoner er utdanning fra universitet/høgskole på minimum bachelornivå. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Du må ha minimum fem års erfaring fra tilsvarende stillinger. Det vil være en fordel om du har erfaring med prosjektarbeid og ledelse/koordinering av team.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Arbeidsspråket vårt er norsk.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging.

Lønnsinnplasseringen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut ifra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte NK Karl Erik Olsen, tlf. 951 104 03, eller forskningssjef Elling Tveit, tlf. 911 94 677.

Send elektronisk søknad vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning samt attester fra arbeidserfaring, innen 18. april 2021. Ref.nr. 2021/00504.

Referansenr: 2021/00504

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS