LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT

Rådgiver / seniorrådgiver - systemutvikling

Søknadsfrist: 23.01.2022

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har over 770 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Kan du systemutvikling og ønsker en ny og spennende mulighet?

Vi er en liten gruppe som jobber som rådgivere innen systemutvikling for våre rundt 750 kolleger på FFI. Kollegene våre jobber som forskere innenfor et titalls ulike fagområder, og ettersom vi jobber prosjektbasert gir dette oss en unik mulighet til å bruke kompetansen vår på mange forskjellige måter. Vi har jobbet med alt fra sensorer på en rover som nå er på Mars, til verktøy for analyse av bilder fra undervannsfarkoster som utforsker havene våre.

Vi jobber innen alle faser av systemutvikling, fra spesifisering av krav til design, implementering, testing og deployering. Vi utvikler som regel ny programvare (Greenfield Development). Vi har også et romslig kursbudsjett som gjør at vi sammen kan lære oss nye spennende teknologier.

Du har bachelor- eller mastergrad innenfor systemutvikling, eventuelt lang relevant arbeidserfaring som kan kompensere for manglende utdanning. Vi bruker systemer som Scrum og Gitlab, og søker deg som har forståelse, kunnskap og interesse for å arbeide med en eller flere av disse.

Programmeringsspråkene våre er C#, C++, Python og JavaScript, og vi ønsker derfor at du enten har benyttet noen av disse fra før, eller har lyst til å lære dem. Hver av våre utviklere trenger ikke beherske alle språkene. Kunnskap om objektorientert programmering og patterns, full-stack utvikling, test, samt distribuerte systemer er ønskelig. Det er også en fordel med kunnskaper om utviklingsmetoder og arkitektur.

Som person er du innovativ, proaktiv og har et ønske om å utvikle deg faglig. Du er allsidig, nysgjerrig og løsningsorientert, og du har et sterkt ønske og en drive for å gå inn i en stilling hvor du kan gjøre en forskjell. Du er selvstendig og strukturert når du arbeider. Du kommer til å arbeide tett med kolleger, og det er derfor viktig for oss at du trives med å oppsøke andre og finner motivasjon og inspirasjon gjennom samarbeid.

Du må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby et utfordrende og tverrfaglig miljø med spennende arbeidsoppgaver. Vi legger stor vekt på å videreutvikle våre medarbeidere gjennom deltakelse på kurs og konferanser. Vi setter også av tid til å eksperimentere, teste og lære ved hjelp av interne kollokvier eller hver for oss. Det vil også være gode muligheter for videre formell utdanning.

Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

Stillingen lønnes som rådgiver/ seniorrådgiver. Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Nærmere opplysninger om stillingen får du hos forskningsleder Martin Nielsen tlf. 996 49 475.

Send elektronisk søknad, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning og attester fra arbeidserfaring, innen 16. januar 2022. Ref.nr. er 2021/02711.

Referansenr: 2021/02711

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS