LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT

Medarbeider - PTV (produktutvikling, test og verifikasjon)

Søknadsfrist: 16.05.2022

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har over 770 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vil du jobbe med utvikling av AM-teknologi for Forsvaret?

PTV (produktutvikling, test og verifikasjon) er en enhet i avdeling Innovasjon og industriutvikling på FFI. Vi støtter instituttets prosjekter og Forsvaret i utviklingen av mekanikk, prototyper, småserieproduksjon samt ombygging og oppbygging av kjøretøyer.

Nå har vi behov for å styrke vårt team, og ser etter deg med mastergrad i maskinteknikk – eller tilsvarende. Vi har opparbeidet solid kompetanse innenfor AM- teknologi (Additive Manufacturing), og ser et økende behov for denne kompetansen i et langsiktig perspektiv.

Oppgavene dine vil eksempelvis være utvikling av mekaniske komponenter tilpasset AM, med fokus på hele prosessen fra design til ferdig produkt.

I denne stillingen vil det være ønskelig med:

  • Kunnskap innenfor material og metallurgi
  • Erfaring fra konstruksjon og beregning av mekanisk utstyr
  • Kunnskap og erfaring med FEM-analyser, gjerne med optimalising innen AM
  • Erfaring i prosjektledelse

Som person er du nysgjerrig på faget ditt, og har et genuint ønske om å utvikle deg og lære nye ting. Du er praktisk anlagt, og har analytiske evner. Du jobber godt alene, men ser verdien i å samarbeide med kollegene dine. Du kan kommunisere godt skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk.

Du vil bli ansatt i stilling som forsker ved PTV på Kjeller.

Vi kan tilby interessante og utfordrende oppgaver ved PTVs konstruksjons-/forskerkontor, med gode utviklingsmuligheter. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. Nyutdannede oppfordres til å søke. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønnen ved FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det blir trukket to prosent til innskudd i Statens pensjonskasse.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til leder Prototypverkstedet Ole Fretheim, tlf. 63 80 71 70/ 901 84 945, eller forskningsleder Bendik Sagsveen tlf. 63 80 71 49/ 977 22 947.

Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra høyere utdanning, samt attester fra relevant arbeidserfaring, innen 9. mai. Ref.nr. er 2022/00908.

Referansenr: 2022/00908

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS