LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT

Administrativ lederstøtte - Avdeling Strategisk utvikling og virksomhetsstyring

Søknadsfrist: 20.03.2023

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har ca 820 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Ved Forsvarets forskningsinstitutt har vi nå en ledig stilling som koordinator for avdeling Strategisk utvikling og virksomhetsstyring. Koordinator skal ivareta avdelingens behov for administrativ støtte og gi lederstøtte til avdelingsdirektør og avdelingens ledelse.

Eksempler på arbeidsoppgaver

  • Bistå avdelingsdirektør og avdelingsledelsen med administrativ saksbehandling og administrativ støtte.
  • Informasjonsinnhenting, saksunderlag og utarbeidelse av skriftlige leveranser.
  • Administrative og praktiske forberedelser og gjennomføring av avdelingens interne møter og arrangementer.

Nødvendige kvalifikasjoner

  • Relevante fag fra universitet/høgskole. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • Tilleggsutdanning i relevante fagområder eller relevante kurs/sertifiseringer er en fordel.
  • Erfaring med administrativ lederstøtte og saksbehandling er en fordel.
  • Erfaring med digital samhandling og internkommunikasjon.
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk.

Vi søker en strukturert kollega med meget gode samarbeidsevner. Du må trives i en administrativ støtterolle i et utviklingsorientert miljø med høyt arbeidstempo. Personlig egnethet blir vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging.

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres på nivå Hemmelig/ NATO Secret. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til rådgiver Lars van Diepen, tlf. 40396155.

Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra høyere utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante for stillingen, innen 20. mars 2023. Ref.nr. er 2023/00549.

Referansenr: 2023/00549

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS