Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Medarbeider (avdelingsingeniør) - Det medisinske fakultet

Søknadsfrist: 31.01.2022

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Det medisinske fakultet ble opprettet i 1814 og er landets eldste medisinske fakultet. Vi driver fremtidsrettet utdanning, forskning og formidling til pasientens og samfunnets beste. Fakultetet er organisert i tre grunnenheter og har omtrent 1850 ansatte (ca. 1200 årsverk) og ca. 2000 studenter.

Ledig stilling innen utvikling av e-læring ved Seksjon for medisinsk informatikk

Om stillingen

Seksjon for medisinsk informatikk ved Det medisinske fakultet søker etter medarbeider til en midlertidig stilling for ett år.

Seksjonen utvikler utdanningsteknologi for Det medisinske fakultetet. Hovedvekten er på e-læring, formativ og summativ digital testing og blandet undervisning.

Seksjonen bidrar i hele prosessen fra operasjonalisering av læringsmål og læringsutbyttebeskrivelser via valg av pedagogisk profil og didaktisk strategi, utvikling og implementering av IT rammeverk og applikasjoner til psykometriske analyser av testresultat og evaluering av nytte-effekter. Seksjonen forvalter et prosjektbudsjett og samarbeider nært med faglærere og studenter. Seksjonen består av 4 medarbeidere.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er knyttet til utvikling og produksjon av e-læring på profesjonsstudiet i medisin, i første omgang et prosjekt i rettsmedisin. Oppgaver vil være å bygge læringsstrukturer, lage tekster, bilder, tegninger og tester til e-læringsprogram under veiledning av faglærere. I tillegg vil videoproduksjon i samarbeid med seksjonens ansatte være aktuelt.

Kvalifikasjonskrav

  • stillingen krever relevant utdanning fra universitet eller høyskole tilsvarende bachelornivå. Annen dokumentert relevant realkompetanse vil kunne erstatte utdanningskravet
  • det er en stor fordel med utdanning innen medisin
  • stillingen krever domenekunnskap og erfaring i medisinsk e-læringsutvikling; herunder innhold, pedagogikk og design - og også medisinsk illustrasjonsarbeid
  • god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk

Ønskelig kompetanse/erfaring

  • erfaring fra universitet- og høyskolesektoren eller helsesektoren

Personlige egenskaper

  • selvstendig
  • løsningsorientert
  • gode samarbeidsevner
  • åpen og interessert i å lære

Ved vurdering av søkerne vil det bli lagt vekt på utdanning, erfaring, samt motivasjon for stillingen. I tillegg vil det bli lagt stor vekt på personlig egnethet.

Vi tilbyr

  • lønn som avdelingsingeniør, stillingskode 1085, fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 507 600 og kr 594 300 (ltr 56 – 65) avhengig av kompetanse
  • fleksibel arbeidstid og og sommertid fra 15. mai til 14. september
  • gode velferdsordninger, blant annet trening i arbeidstiden
  • god pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

  • søknadsbrev
  • CV
  • Relevante vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS