Ledig stilling ved NMBU

Ingeniør / Avdelingsingeniør Norges landskapslaboratorium

Søknadsfrist: 31.05.2020

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner.


Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.


NMBU har 1700 ansatte og 5200 studenter og er organisert i sju fakulteter. NMBU har campus i Ås og i Oslo. I 2021 er vi samlokalisert på Ås. Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om Fakultet for landskap og samfunn

Fakultet for landskap and samfunn har 1300 studenter og 180 ansatte. Fakultetet består av instituttene by- og regionplanlegging, eiendom og juss, folkehelse, internasjonale miljø- og utviklingsstudier og landskapsarkitektur.


Fakultetet tilbyr to ph.d. program:

  • samfunnsutvikling og planlegging
  • International Environment and Development Studies

Er du interessert opparbeidelse og drift av grøntanlegg i et klima- og miljøperspektiv?

Om stillingen

Ved Institutt for landskapsarkitektur, Fakultet for landskap og samfunn er det ledig en fast 100 % stilling som ingeniør/avdelingsingeniør.

Stillingen er tilknyttet oppgaver i Norges landskapslaboratorium. Den som ansettes må være opptatt av skjøtsel og utvikling av grønne uteanlegg i et miljø- og klimaperspektiv.

Arbeidsoppgaver

I stillingen inngår tilrettelegging for forskning og undervisning, daglig drift av fakultetets grøntanlegg og kommunikasjonsoppgaver. Dette omfatter drift av forsøksfelt og gressflater, og vedlikehold av teknisk utstyr. Den som ansettes må kunne bruke teknisk utstyr, lette kjøretøy mv som trengs for driftsoppgavene.

Det inngår også spesialiserte oppgaver som å etablere og videreutvikle nye metoder, deltakelse i forskning og undervisning, og IT-faglige oppgaver.

Kvalifikasjonskrav, ønskede erfaringer, kunnskaper og personlige egenskaper

For tilsetting som ingeniør kreves fagutdanning som gartner, agrotekniker eller lignende. For tilsetting som avdelingsingeniør kreves det minimum bachelor i landskapsingeniør, eller relevante biologiske og tekniske fag.

Det er ønskelig med erfaring med drift og utvikling av grøntanlegg og forsøksanlegg, bruk av maskiner, undervisnings- og formidlingserfaring og kjennskap til grøntanleggbransjen vektlegges. Det er krav om god kunnskap i bruk av data og digitale løsninger som arbeidsverktøy. Relevant erfaring kan erstatte utdanningskravet. Det er også ønskelig med førerkort motorklasse B.

Søker må kunne muntlig og skriftlig norsk, eventuelt et annet skandinavisk språk, samt ha noen engelske språkkunnskaper.

Personlige egenskaper/egnethet

  • Du trives i samspill med andre mennesker
  • Du er komfortabel med å ta ansvar for dine oppgaver
  • Du ser muligheter og evner å virkeliggjøre ideer
  • Du er pålitelig, ryddig og nøyaktig
  • Du kommuniserer godt med andre mennesker

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1275 ingeniør med lønnsramme 367 100 – 479 600 (ltr. 36-54) eller avdelingsingeniør i stillingskode 1411 med lønnsramme 456 400 – 523 200 (ltr. 51-59). Lønn avhengig av kvalifikasjoner.

Nærmere opplysninger ved:

Informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden.

Søknadsfrist: 31.05.2020

Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Søk stillingen