Gjennom forskning, utdanning og samfunnsdeltakelse, bidrar Nord universitet til å skape en bærekraftig framtid med utgangspunkt i vår geografiske lokalisering.
I samarbeid med samfunns- og næringsliv i Nordland og Trøndelag, fremmer våre 11.500 studenter og 1.350 ansatte innovative løsninger og kunnskapsbasert praksis, lokalt og internasjonalt.
Nord universitet har fire strategiske satsningsområder: blå og grønn vekst, bærekraftig innovasjon og entreprenørskap, samfunnssikkerhet og helse, velferd og oppvekst.
Fakultet for biovitenskap og akvakultur (FBA) utdanner mennesker som fremmer bærekraftig og nytenkende utvikling for å møte globale utfordringer innen matproduksjon, klima og miljø. Fakultetet er en internasjonal arena for utdanning, forskning og kunnskapsformidling, med ansatte og studenter fra 25 land.
Fakultetet tilbyr doktorgrad (ph.d.) i akvatisk biovitenskap.Fakultet for biovitenskap og akvakultur har 900 studenter og 160 ansatte i Bodø og Steinkjer. Fagmiljøet er organisert i faggruppene Akvakultur, Økologi, Genomikk, Husdyr, produksjon og velferd og Alger og mikrobiell bioteknologi.
Les mer: www.nord.no/fba
Om stillingen
Nord universitetet, har ledig stilling som lærling i akvakulturfaget for tidsrommet 15.08.2022 - 14.08.2024.
Lærling i akvakulturfaget har arbeidssted ved Forskningsstasjonen i Mørkvedbukta, studiested Bodø.
Fakultetet for biovitenskap og akvakultur har topp moderne laboratorier og forskningsstasjon sentralt i Bodø.
Som lærling hos oss blir du en del av et spennende forsknings- og undervisningsmiljø.
Som lærling vil du bli tildelt en faglig veileder i lærlingeperioden.
Arbeidsoppgaver
Aktuelle arbeidsoppgaver for lærling i akvakulturfaget vil være:
Daglig tilsyn, foring og stell av forskningsstasjonenes fisk og forsøksdyr
Deltagelse på forsøk, prøvetaking og innsamling av data sammen med studenter og forskere
Oppfølging av kvalitetskrav ved anlegget
Internrapportering
Forskningsstasjonen i Mørkvedbukta ligger sentralt og nært Nord universitets campus i Bodø. Stasjonen har et moderne landanlegg for forskning og undervisning på akvakulturarter med flere forskningshaller, laboratorier og RAS anlegg.
Kvalifikasjonskrav
Lærling i akvakulturfaget: søkeren må ha fullført og bestått vg2 akvakultur
Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig norsk
Vi søker engasjerte lærlinger med stå-på humør og gode samarbeidsevner.
Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.
Vi kan tilby
Stillingen lønnes etter Statensregulativ Lpl. 90.910, kode 1362 Lærling, LR11-3, ltr 29, årslønn kr 349.100. Det utbetales prosent av full lønn etter følgende oppsett:
Den som ansettes må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingene. Det tas forbehold om endringer i ansvars- og arbeidsområdet som følge av framtidige organisasjonsendringer ved Nord universitet.
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Nord universitet oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV`en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale for Hovedavtalen i Staten.
Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til anonymiserte registeringsformål.
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.
Kontakt
For nærmere opplysning om lærlingeplass akvakulturfag kontakt:
Søknad m/cv kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk innen 08.03.2022.
All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.
Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.
Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.