LEDIG STILLING VED SINTEF

Teknikere / mekanikere

Søknadsfrist: 14.03.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Ocean driver forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Selskapet har 340 ansatte og har hovedkontor i Trondheim med avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

Vi søker serviceinnstilte og fleksible medarbeidere som ønsker å være med på å forme fremtidens kunnskapssenter for havromsteknologi.

Om oss:

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og har i dag vokst til et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Dette omdømmet og vår vekst er resultat av de innovasjoner og løsninger vi har utviklet for våre kunder og samfunnet. Vår visjon er teknologi for et bedre samfunn, og dette har vært fundamentet for all vår virksomhet i over 70 år. FNs bærekraftsmål er også en viktig og naturlig del av hverdagen i SINTEF og vi rapporterer om dette årlig i vår egen bærekraftsrapport.

Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet. SINTEF Ocean er et av SINTEFs seks institutter, og vi utvikler fremtidens havindustrier innen områdene mat, energi, miljø og transport. Vi har vekstambisjoner, og utvikler organisasjonen for etablering av Ocean Space Centre. Vi har stor forskningsaktivitet innen marin hydrodynamikk. Forskningsaktiviteten retter seg mot flere næringer, både nasjonalt og internasjonalt; offshore vind, olje og gass, maritim, havbruk og ulike kystkonstruksjoner. Avdeling Skip og havkonstruksjoner deltar i flere store forskningssentre, men gjennomfører også prosjekter i nært samarbeid med industriaktører. Forskningen vår er sentrert rundt analyser og utredninger, laboratorieforsøk, samt utvikling av programvare for analyse og simuleringer. En av våre styrker er at vi kan kombinere bruken av laboratorieforsøk og numeriske analyser for å gi best mulig innhold til våre kunder. SINTEF Ocean driver ett av verdens ledende laboratoriemiljø for avansert testing av skip og havkonstruksjoner. Vi jobber sammen med NTNU med å realisere Ocean Space Centre som vårt fremtidige forskningssenter.

Om stillingen:

Du vil få en spennende og innholdsrik arbeidsdag i våre hydrodynamiske laboratorier, der relevante arbeidsoppgaver vil være innenfor maskinering, sveising og sammenstillinger av modeller brukt til hydrodynamisk testing. Andre sentrale arbeidsoppgaver er rigging av modellforsøk og drift og vedlikehold av våre laboratorier.

Arbeidet vil skje i SINTEF Oceans Hydrodynamiske Laboratorier på Tyholt i Trondheim

Ønskede kvalifikasjoner:

For oss er det viktig at du har fagbrev som for eksempel sveiser, industrimekaniker, CNC-operatør, platearbeider eller verktøymaker. Teknisk fagskole er en fordel, men ikke ett krav. Av personlige egenskaper vil vi blant annet legge vekt på at du er initiativrik, strukturert og har god gjennomføringsevne. Som oss andre bør du være både fleksibel, serviceinnstilt og løsningsorientert.

SINTEF gir sine medarbeidere:

  • Jobb i en av Europas ledende forskningsinstitusjoner, med stor samfunnsmessig betydning
  • En dynamisk og fleksibel arbeidshverdag
  • Store muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Et sosialt og kreativt arbeidsmiljø hvor mennesket er i sentrum
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

Synes du dette virker spennende, send oss en kortfattet søknad med CV.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS