LEDIG STILLING VED SIMULA

Studentassistent ved Kodeskolen

Deadline: 01.08.2021

Kodeskolen på Simula tilbyr kurs innen digitalisering og programmering, og skal vokse. Fra høsten 2021 trenger vi 1-2 assistenter som kan bidra på våre programmeringskurs.

Er du student i informatikk eller realfag, ønsker en deltidsstilling og synes det er spennende å jobbe i en IKT-virksomhet, er dette midt i blinken. Studerer du noe annet, men er en kløpper på koding, så er det også fint. Hos oss vil du bli en del av et team som tilbyr og underviser kurs i digital kompetanse.

Vår hovedaktivitet er opplæring i programmering, samt annen digital grunnkompetanse. Arbeidsoppgavene vil bestå av å assistere deltakerne på våre kurs, samt være med på å utvikle kursmateriell og opplegg.

Du vil bli ansatt i Simula School of Research and Innovation (SSRI) som driver Kodeskolen. SSRI er en del av Simula-konsernet. Forskningslaboratoriet Simula ble etablert i 2001 og har som formål å løse viktige og grunnleggende problemer innen IKT, trene og utdanne forskere og utvikle nye kommersielle virksomheter. Vi er et internasjonalt miljø som holder til på Fornebu i Bærum kommune og flytter inn i nye, moderne lokaler i Oslo Sentrum til høsten.

Kvalifikasjoner

  • God kjennskap til programmeringsspråket Python
  • Gode formidlingsevner, skriftlig og muntlig
  • Erfaring som studentassistent eller annet formidlingsarbeid er en fordel.

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktig lønn
  • Jobberfaring fra en attraktiv bransje
  • Hyggelig arbeidsplass med mange unge kolleger

Søk på stillingen:

Søkndasfrist er 1.august 2021.

Søknad med CV og motivasjonsbrev/cover letter sendes inn i søknadsskjemaet under.

Spørsmål om stillingen kan rettes til prosjektkoordinator Matteus Häger i Simula School of Research and Innovation (SSRI) [email protected], telefon 977 92 024

  • Lønn og andre betingelser etter avtale, tiltredelse etter avtale

According to the Norwegian Freedom and Information Act (Offentleglova) information about the applicant may be included in the public applicant list, also in cases where the applicant has requested non-disclosure.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS