Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Rådgiver / seniorrådgiver innen personal og organisasjonsutvikling - Fakultet for Naturvitenskap og teknologi (NTF)

Søknadsfrist: 05.02.2020

Om stillingen

Ved Fakultet for Naturvitenskap og teknologi (NTF) er det ledig en fast 100% stilling som rådgiver/seniorrådgiver innen personal og organisasjonsutvikling. Stillingen er plassert i stab tilknyttet fakultetsdirektør og dekan.

Arbeidssted er Tromsø.

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgaver

Sentrale arbeidsoppgaver vil være rådgivning og saksbehandling innen personal- og organisasjonssaker. Oppgaver som er tillagt stillingen inkluderer generell saksbehandling og saksforberedelser for styre, samt utredning og personalforvaltning.

Stillingen omfatter arbeid innenfor arbeidsmiljø, karriereutvikling, og innen medarbeider- og organisasjonsutvikling. Lederstøtte knyttet til strategiske personaloppgaver, og i personalsaker som ikke håndteres av universitetets fellestjenester.

Vi kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et dynamisk arbeidsmiljø med stor forskning og utdanningsaktivitet. Den som ansettes vil arbeide nært sammen med fakultetsledelsen og fakultetets institutter.

Endringer i arbeidsoppgaver over tid må påregnes.

Kvalifikasjonskrav

Det kreves høyere utdanning på mastergradsnivå. Annen utdanning på lavere grads nivå kan sammen med relevant erfaring, kompensere for utdanningskravet.

Videre kreves det relevant arbeidserfaring fra arbeid innen HR eller personalforvaltning og gode kunnskaper i organisasjonsutvikling. Det er en fordel med kjennskap til norsk offentlig forvaltning, relevant lov- og avtaleverk og universitets- og høgskolesektoren.

Det anses som positivt med relevant arbeidserfaring fra universitets-/forsknings- eller høgskolesektoren.

Det kreves god framstillingsevne i skriftlig og muntlig norsk.

Den som tilsettes forutsettes å være løsningsorientert, ha evne til selvstendig arbeid og ha gode samarbeidsevner.

Personlig egnethet og motivasjon vil tillegges stor vekt.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Gode velferdsordninger
  • Gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Stillingen lønnes etter statens regulativ rådgiver kode 1434 eller seniorrådgiver kode 1364, avhengig av kvalifikasjoner. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Søknad

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • CV, fullstendig oversikt over utdanning og arbeidserfaring
  • Vitnemål og karakterutskrifter
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Mer informasjon om stillingen

Du kan få mer informasjon om stillingen ved å kontakte:

Om Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Fakultet for naturvitenskap og teknologi består av 6 institutter; institutt for fysikk og teknologi, institutt geovitenskap, institutt for informatikk, institutt for kjemi og institutt for teknologi og sikkerhet. Administrasjonen ved NTF er organisert i stab og to seksjoner; seksjon for økonomi, samt seksjon for forskning, utdanning og formidling. Ved fakultetet er det om lag 450 årsverk og 1200 studenter. Fakultetet driver forskning, undervisning og utadrettet virksomhet i en rekke teknologiske og naturvitenskapelige fag på høyt nasjonalt nivå, og har sentre for fremragende forskning (SFF), sentre for fremragende innovasjon (SFI), samt senter for fremragende utdanning (SFU).

Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer informasjon til søkere på stillinger ved UiT.

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. UiT er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS