Stilling:

Rådgiver innen studieadministrasjon (Vikariat med mulighet for fast tilsetting)

Søknadsfrist 05.03.2019

UiT Norges arktiske universitet

Fakultetet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE) består av Institutt for arktisk og marin biologi, Norges Fiskerihøgskole og Handelshøgskolen. Fakultetets primæroppgaver er å utøve forskning, undervisning og formidling på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor sine fag. Prioriterte forskningsfelt er akvatiske og terrestriske økosystemer,

klima, fisk og dyrs tilpasning til livet i Arktis, marin bioteknologi/bioprospektering, akvakultur/fiskehelse, marine næringsmidler, bedrifts- og næringsøkonomi, ressurs- og miljøøkonomi, markedsforskning og ressursforvaltning. Fakultetets tverrfaglige profil gir god anledning til å utvikle forskningsprosjekter der flere faggrupper samarbeider.

Om stillingen

Ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE), UiT Norges arktiske universitet er det ledig et vikariat som rådgiver for ett år med mulighet for fast tilsetting. Stillingen er plassert ved Norges fiskerihøgskole (NFH).

Norges fiskerihøgskole (NFH) har for tiden cirka 130 ansatte fordelt på vitenskapelige- og teknisk/administrative stillinger. Forskningsaktiviteten er samlet rundt to hovedtema: Marin ressursforvaltning og marin bioteknologi. Dette inkluderer grunnforskning og tematisk rettet næringsforskning innen: marin ressursforvaltning, ressursøkonomi, fiskerihistorie, marin bedriftsledelse og organisasjon, fiskehelse, marine næringsmidler og marin bioprospektering. Forskning ved Norges fiskerihøgskole skjer i tette samarbeid med fakultetets og universitetets forskningsmiljø, samt med samarbeidspartnere lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Du får jobbe med

Stillingens arbeidsområde vil i hovedsak være knyttet til studieadministrativt arbeid og saksforberedelser for NFH sitt bachelor- og masterprogram i fiskeri- og havbruksvitenskap. Arbeidsoppgaver innbefatter blant annet oppfølging av universitetets kvalitetssikringssystem inkludert evaluering av de aktuelle studieprogrammene, evaluering av emner, undervisningsplanlegging, eksamensadministrasjon og studentveiledning.

Instituttadministrasjonen deltar aktivt og i tett samarbeid med de vitenskapelig ansatte med flere utviklingsprosjekter knyttet til utdanningsfeltet. Utviklingsoppgaver må derfor påregnes.

Som følge av omorganisering vil det kunne bli endringer i arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner

Det kreves høyere utdanning på masternivå, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk. Manglende formell utdanning kan kompenseres med lang og relevant arbeidserfaring. Det vil videre bli lagt vekt på relevant studieadministrativ erfaring og det er ønskelig med erfaring i bruk av studieadministrative verktøy som FS, TP, Canvas og ePhorte.

Søkere må ha gode ferdigheter i norsk eller annet skandinavisk språk og en god beherskelse av engelsk, både skriftlig og muntlig Les hvordan du kan dekke språkkrav

Personen vi søker må kunne arbeide selvstendig og effektivt, være fleksibel og ha svært gode samarbeidsevner. Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr

  • fleksibel arbeidstid
  • trening i arbeidstida
  • gode pensjons- og velferdsordninger

Slik søker du

Søknad sendes elektronisk via www.jobbnorge.no. Bedømmelse forutsetter at søknadsdokumenter (nevnt under) er vedlagt i Jobbnorge innen søknadsfristens utløp. Dokumenter som skal vurderes må være sertifisert og oversatt til skandinavisk eller engelsk.

Vedlegg til søknadsbrev:

  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • vitnemål og karakterutskrift
  • attester og referanser med kontaktinformasjon
  • dokumentasjon av norskkunnskaper
  • dokumentasjon av engelskkunnskaper

Bedømmelses komité - rådgivende funksjonSøkerne vil bli vurdert av en sakkyndig komité. De søkerne som vurderes å være best kvalifisert vil bli innkalt til intervju. Intervju skal blant annet ta sikte på å avklare personlig egnethet for stillingen.

Søkere som blir invitert til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Lønns- og arbeidsvilkår

Lønn etter statens regulativ kode 1434 rådgiver.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn

Arbeidsområde og organisering kan endres, og andre oppgaver innenfor avdelingens arbeidsfelt kan etter behov legges til stillingen.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen ved:

eller

Generell informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS