LEDIG STILLING PÅ UNIVERSITETET I SØRØST-NORGE

Postdoktor i organisasjon og ledelse

Søknadsfrist: 16.04.2023

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge, USN, er blant landets største høyere utdanningsinstitusjoner med rundt 18 000 studenter og 1 900 ansatte fordelt på åtte ulike campuser.

Vi tilbyr profesjonsorienterte og arbeidslivsrettede utdanninger, forsking og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet. Målet vårt som universitet er å skape verdier både for den enkelte student og for næringslivet, offentlig sektor og samfunnslivet ellers. Dette gjør vi med våre aller beste virkemidler: utdanning og forsking.

USN er et samfunnsengasjert og arbeidslivsintegrert universitet og fokuserer på praksisnær, profesjonsorientert og anvendt forskning og utdanning. Studentene skal møte innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. De skal lære å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Universitetet skal møte de store samfunnsutfordringene med kunnskap og kompetanse som bidrar til praktiske løsninger, strukturelle endringer og nye tenkemåter. En tydelig dedikasjon til FNs bærekraftmål skal prege faglige aktiviteter. Universitetet arbeider for å realisere denne hovedprofilen i tett samarbeid med samfunnslivet og arbeidslivet.


Mer informasjon om virksomheten finner du på www.usn.no.

USN Handelshøyskolen tilbyr bachelor- og masterutdanninger innen en rekke fagområder, samt en ph.d.-utdanning i Marketing Management. I tillegg til flere årsstudier og mange videreutdanningsstudier. USN Handelshøyskolen tilbyr økonomi- og lederutdanninger på deltid på campus og nett. Vi har alt fra enkeltemner på bachelornivå til årsstudium i ledelse eller full mastergrad som man kan ta ved siden av jobb.

USN Handelshøyskolen har ledig midlertidig stilling som Postdoktor i organisasjon og ledelse

Om stillingen

Ved USN Handelshøyskolen det fra 30.08.2023 til 29.08.2025 ledig stilling som postdoktor innenfor innovasjon, ledelse eller markedsføring.

Stillingen er knyttet til Institutt for Økonomi, historie og samfunnsvitenskap og nærmeste overordnede er instituttleder. Arbeidssted er p.t. Campus Vestfold.

Perioden for ansettelse er to år, med mulighet for forlengelse. Tiltredelse er etter avtale eller senest 30. august 2023.

Arbeidsoppgaver i forskningsprosjektet

Denne forskerstillingen skal belyse implementeringsprosesser og effekter av digital helselogistikk i sykehus. Den blir innlemmet i et regionalt kapasitetsbyggingsprosjekt, CoTech, som involverer forskere fra samfunnsvitenskap og ledelse, teknologi og helsevitenskap som samarbeider i et team. Forskningsprosjektet skal følge prosesser ved tre sykehus hvor nye digitale logistikksystemer tas i bruk ved utvalgte avdelinger, og klinikker.

Forskningens formål er å forstå hvordan digitalisering av forsyningskjeder kan implementeres og utnyttes til det beste for pasienter, ansatte og organisasjonen. Implementeringen og bruken av digitale helselogistikk system skal studeres gjennom kvalitative og kvantitative metoder. Søkeren bør helst beherske både kvantitative og kvalitative innsamlings- og analysemetoder. Erfaring fra helsevesenet er ikke et krav, men kan være en fordel. Datainnsamlingen vil skje tett på praksis og kreve gode kommunikasjonsferdigheter.

Prosjektet er avhengig av et godt og omfattende samarbeid mellom respekterte internasjonale forskningsinstitusjoner tilknyttet USN, store regionsykehus og leverandører av helselogistikksystemer.

Veileder for kandidaten vil være førsteamanuensis Are Branstad. Trenger du mer detaljert informasjon om mål, struktur og aktiviteter for disse prosjektene så kan Are Branstad kontaktes (se kontaktinformasjon under).

Kvalifikasjoner

  • Norsk doktorgrad eller tilsvarende utenlandsk doktorgrad innen innovasjon, offentlig administrasjon, økonomi, sosiologi, ledelse, logistikk eller tilsvarende
  • Graden må være oppnådd innen søknadsfristen
  • Kandidaten må kunne snakke og skrive norsk og engelsk flytendede
  • Søkeren bør helst beherske både kvantitative og kvalitative innsamlings- og analysemetoder
  • Erfaring fra helsevesenet er ikke et krav

Personlige egenskaper som vil bli vektlagt

  • Evne til samarbeid og kommunikasjon
  • Evne til å arbeide systematisk og selvstendig
  • At man vise motivasjon til, og demonstrere, en bevisst evne til å jobbe effektivt i team på en kollegial måte for å formulere og realisere felles mål.
  • At man har vilje og evne til å engasjere seg aktivt i relevante forskningsmiljøer og internasjonale forskningsnettverk.

Vi tilbyr

  • Faglig miljø i utvikling og gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling
  • Godt sosialt miljø
  • God pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • Mulighet for trening i arbeidstiden

Lønn og vilkår

Stillingen lønnes etter, stillingskode 1352 Postdoktor (573 900 – 714 000). Fra lønnen går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Ansettelsen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for ansatte i staten, og etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Andre opplysninger

Ansettelsesorgan er ansettelsesutvalget for undervisnings- og forskerstillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge. Et sakkyndig utvalg vil vurdere søknadene. Aktuelle søkere som blir innkalt til intervju må i den sammenhengen regne med å presentere og utdype ideer til prosjektet muntlig.

Den som ansettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Universitetet i Sørøst-Norge ønsker å ansette personale som gjenspeiler mangfoldet i befolkningen, og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider for å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen for de som har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke arbeid hos oss.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

Kontaktinformasjon

For opplysningar om stillinga:

  • Førstemanuensis Are Branstad ab@usn.no/ +47 31009106

Instituttleder Camilla Nereid camilla.nereid@usn.no

For opplysningar om søknadsprosessen:

  • Personalrådgiver Kari Ann Sommerset kari.a.sommerset@usn.no

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Søkere til stillingen må registrere sin søknad og CV med vedlegg elektronisk via rekrutteringsportalen Jobbnorge ved å klikke på lenken til høyre ”Søk stillingen”.

Følgende dokumenter skal legges ved den elektroniske søknaden:

  • Attesterte vitnemål fra høgskole/universitet
  • Søkere med høyere utdanning tatt utenfor EU/EØS må legge ved godkjenning av høyere utdanning fra NOKUT
  • Hovedfags-/masteroppgaven
  • Maksimum 5 siders prosjektbeskrivelse
  • Eventuelle vitenskapelige publikasjoner og liste over disse
  • Kontaktinformasjon til 3 referanser
  • For internationale søkere må språkkompetansen dokumenteres og tilsvare minimum C1-nivå i det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR).

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Det er søkers eget ansvar å sørge for at all etterspurt dokumentasjon har blitt lastet opp til søknaden innen søknadsfristens utløp!

Universitetet i Sørøst-Norge er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen, og har rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R). Universitetet er også medlem i nettverket EURAXESS, som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS