Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Studentambassadører

Søknadsfrist: 07.10.2021

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Universitetet i Oslo søker studentambassadører

Om stillingen

Er du en god formidler? Vil du motivere elever i videregående skole til å ta høyere utdanning? Universitetet i Oslo søker engasjerte studentambassadører som ønsker å rekruttere gode studenter til universitetet.

Arbeidsoppgaver

  • Representere UiO på skolebesøk rundt om i Norge.
  • Informere om studier ved UiO, karrieremuligheter og studenttilværelsen gjennom samtaler og både fysiske og digitale presentasjoner.
  • Rekruttere gode studenter til UiO og motivere unge til å ta høyere utdanning.

Som studentambassadør møter du potensielle søkere ved videregående skoler over hele landet i vintermånedene. I 2022 vil den nasjonale skolebesøksordningen både foregå fysisk til stede på skolene og digitalt fra Blindern. På fysiske skolebesøk vil du være en del av et team sammen med studentambassadører fra andre universiteter, mens du vil jobbe sammen med andre Universitetet i Oslo-studentambassadører på digitale skolebesøk. Som studentambassadør er du ikke representant for fagområdet ditt, men Universitetet i Oslo, og du vil få god opplæring i universitetets studieportefølje og –innhold.

Jobben er sesongbetont. I høysesongen i januar og februar må du påregne å være bortreist i minst én uke i strekk i forbindelse med skolebesøksturné i tillegg til enkeltstående digitale skolebesøk fra Blindern, og det er forventet at du bidrar på Åpen dag 10. mars. Resten av året (høst og vår) vil oppdragene være færre, ikke alltid knyttet til studentrekruttering, og du velger selv hvor mange du ønsker å ta på deg. Kontraktsperioden går fra oktober 2021 til august 2022, og sammen med opplæring vil omfanget av arbeidet ligge på omtrent 3-4 fulltidsuker.

Om deg

  • Du er UiO-student og har minst ett år igjen av studiene
  • Du er utadvendt, engasjert og liker å formidle
  • Du kan delta i obligatorisk opplæring i uke 42 og 43 (18-29. oktober) samt hele fredag og lørdag i uke 44 (5. og 6. november). Opplæringen er delt inn i bolker på 2-7 timer per dag, og du må derfor påregne noe undervisningsfravær.

Vi tilbyr

  • En utfordrende, spennende og sosial jobb som lett lar seg kombinere med studier
  • Grundig og betalt opplæring i blant annet UiOs studietilbud og formidlingsteknikk.
  • Et godt og positivt arbeidsmiljø med takhøyde og rom for utvikling av egne evner
  • Lønn som konsulent (SKO 1065) på lønnstrinn 37 (195,80 kroner/timen). UiO dekker også reiseutgifter og gir kostgodtgjøre­lse på reise etter statens satser. Lønn for opplæringen utbetales etter første skolebesøk/utdanningsmesse.

Kontaktinformasjon

Søknad med CV og eventuelle spørsmål om stillingen kan sendes til Morten Aase Løver på e-posten [email protected]

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS