LEDIG STILLING VED NIVA

Driftsassistent - Forskningsinfrastrukur

Søknadsfrist: 26.11.2020

Norsk institutt for vannforskning

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) er Norges viktigste miljøforskningsinstitutt for vannfaglige spørsmål, og vi arbeider innenfor et bredt spekter av miljø, klima og ressursspørsmål. Vår forskerkompetanse kjennetegnes av en solid faglig bredde, og spisskompetanse innen mange viktige områder. Vi kombinerer forskning, overvåkning, utredning, problemløsning og rådgivning, og arbeider på tvers av fagområder. NIVA-gruppen har omlag 400 medarbeidere. NIVA har hovedkontor i Oslo og regionavdelinger i Bergen, Grimstad, Hamar og København, en marin forskningsstasjon ved Drøbak, samt datterselskaper i Tromsø, Chile og Kina.

Vi søker en initiativrik og selvstendig person til et vikariat som driftsassistent ved vår utstyrssentral.

Mange av NIVAs prosjekter innebærer feltarbeid for forskerne, og vi har derfor en utstyrsavdeling som sikrer at forskerne har nødvendig utstyr tilgjengelig. Vi går nå inn i en hektisk periode og søker en praktisk orientert person som liker "å ta i et tak".

Arbeidsoppgaver

Arbeidet består i å levere ut/ta imot feltutstyr, biler og båter, samt å sørge for at dette utstyret er i god stand og lagret ryddig. Det er viktig at NIVAs lager av utstyr og inventar blir godt ivaretatt og kan brukes for å skape best mulig forskning.

Du vil også jobbe med vedlikehold og småreparasjoner av våre biler og båter. Utstyrssentralen har også ansvaret for å motta og sende ut postpakker til inn- og utland, samt at vi hjelper med andre praktiske «vaktmestertjenester» ved behov.

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at rette kandidat har fagutdannelse, eller praktisk realkompetanse. Du har sertifikat for bil (B), og i beste fall for henger (BE eller CE) og båtførerbevis. I denne jobben må man trives med å snakke både norsk og engelsk, samt være kjent med MS Office.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Personlige egenskaperDu er en praktiker med erfaring, eller kan vise til at du er en allsidig person. Du er til å stole på, tar initiativ og klarer å styre din egen arbeidshverdag på en strukturert måte. Du bidrar godt i samarbeid med ulike personer og utfører arbeidsoppgavene dine nøyaktig, i tide, og med et ønske om å yte god service. Fordi arbeidet til tider er fysisk krevende bør du ha generelt god helse.

Vi tilbyr

  • Varierte arbeidsoppgaver i et internasjonalt forskningsmiljø
  • Godt arbeidsmiljø
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Oppstart er snarest mulig og stillingen er estimert til å ha en varighet på ca. 6 måneder. Deltid kan vurderes.

Søknadene vurderes løpende og aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

Webcruiter-ID: 4309550731

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon:

  • Anders Gjørwad Hagen (Forskningsleder), 959 28 778
Powered by Labrador CMS