LEDIG STILLING VED NGU

Rådgiver - organisasjon og økonomi

Søknadsfrist: 02.02.2023

Norges geologiske undersøkelse

NGU kartlegger Norges geologi og sprer kunnskap om den. Vi skal dekke samfunnets behov for geologisk basiskunnskap, og dermed bidra til økt verdiskaping. Norges geologiske undersøkelse (NGU) er en etat under Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Vi har 200 ansatte, hovedkontor i Trondheim og et internasjonalt arbeidsmiljø. Forskning er en integrert del av NGUs arbeid og leveranser, og en forutsetning for å levere kartlegging av god kvalitet og på et internasjonalt godt nivå på vegne av Norge. Les mer på www.ngu.no

I avdeling for virksomhetsstyring og IKT søker vi en rådgiver som vil bistå med lønns- og regnskapsoppgaver innenfor seksjon for organisasjon og økonomi.

Seksjonen har ansvaret for administrative funksjoner som innkjøp, økonomi, prosjektstyring og HR. Seksjonen har en sentral rolle i utredningsarbeid, porteføljestyring, internkontroll, økonomi- og virksomhetsplanlegging, samt dialog med, og rapportering til vårt departement. Seksjonen har et særskilt fokus på digitalisering og effektivisering av økonomiske og administrative arbeidsprosesser.

Vi søker deg som trives med praktisk lønnsarbeid, samt er nysgjerrig på digitalisering og hvilke muligheter dette gir. NGU bruker i dag DFØs lønns og regnskapsystemer, SAP og UNIT 4.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Joakim Olsen, rådgiver rekruttering (Jefferson Wells) på telefon: 40452069 eller på epost: [email protected] Alternativt Arve Tegnander, seksjonsleder for organisasjon og økonomi, på telefon: 91514630 eller på e-post: [email protected] vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om og begrunne dette i søknaden.

Arbeidsoppgaver

 • Oppgaver innen lønn og regnskap
 • Lønn fra A til Å
 • Andre løpende regnskapsoppgaver

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen økonomi. Relevant erfaring kan erstatte kravet til formalkompetanse
 • Ønskelig med erfaring innen lønn, og gjerne økonomisystemene SAP og Unit 4 ERP

Personlige egenskaper

 • Ansvarlig – du er nøyaktig, serviceinnstilt og selvstendig
 • Kommuniserende – du er tydelig både muntlig og skriftlig, innbyr til dialog og samarbeid
 • Du er kompetent, løsningsorientert og har godt humør
 • Endringsvillig – du er fleksibel og evner raskt til å ta på deg nye oppgaver

Vi tilbyr

NGU jobber systematisk for å fremme et godt arbeidsmiljø preget av mangfold og inkludering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn, funksjonsevne, eller hull i CV. Stillingen lønnes etter Statens Hovedtariffavtale og i henhold til kvalifikasjoner etter stillingskode 1434 rådgiver. Fra lønna trekkes 2 % til god pensjonsordning i Statens pensjonskasse. Vi tilbyr et godt og inkluderende arbeidsmiljø med spennende faglige utfordringer og god mulighet for faglig utvikling.

Webcruiter-ID: 4606511936

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon:

 • Arve Tegnander (Seksjonsleder organisasjon og økonomi), 91514630, [email protected]
 • Joakim Helle Olsen (Rådgiver rekruttering Jefferson Wells), 40452069
Powered by Labrador CMS