Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Tre deltidsstillinger som IT - medarbeider

Søknadsfrist: 31.07.2019

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Ved UiT Norges arktiske universitet, avdeling for IT er det ledig tre faste deltidsstillinger i 33,33 prosent som IT-medarbeider. Stillingen er plassert i Seksjon for brukernær IT-støtte og er lokalisert på campus Tromsø.

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

UiT Norges arktiske universitet er verdens nordligste universitet med 3500 ansatte og 15000 studenter. UiT er etter flere fusjoner et fler-campus universitet med campuser i Alta, Hammerfest, Harstad, Kirkenes, Narvik og Tromsø. Avdeling for IT har rundt 120 ansatte og arbeidsoppgavene spenner over et stort område. Avdelingen er organisert i syv seksjoner; fellestjenester, grunntjenester, digitale forskningstjenester, digitale utdanningstjenester, systemutvikling og IT-arkitektur, brukernær IT-støtte og dokumentasjonsforvaltning. Avdelingen har bl.a. ansvar for informasjonssikkerhet, kvalitet, utvikling og drift av universitetets datanettverk og infrastruktur, telefonisystem, tungregneanlegg, basissystemer, businessapplikasjoner, web-portal, PC-drift, drift av AV-tjenester, brukerstøtte og ulike applikasjonsløsninger, samt dokumentasjonsforvaltning. Les mer på uit.no/ita.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Mer om stillingen

Seksjon for brukernær IT-støtte har 40 ansatte og har bl.a. ansvaret for daglig drift og utvikling av 1. og 2. linje IT-brukerstøtte til ansatte og studenter ved UiT. I tillegg har seksjonen ansvar for formidling og informasjon om IT, samt opplæring på IT-området. Arbeidsformen er teambasert og man må regne med stor grad av samarbeid og koordinering med andre seksjoner og grupper i Avdeling for IT. Avdeling for IT er for tiden i en omorganiseringsprosess hvor ny organisasjon vil gjelde fra 1.1.2020. Stillingsinnehaverne vil derfor kunne påregne endringer med hensyn til ledelse og seksjonsinndeling.

Stillingene skal arbeide innenfor 1. linje brukerstøtte. Arbeidet innebærer å besvare IT-relaterte spørsmål og yte kundeservice på IT-området til ansatte og studenter ved UiT. Henvendelsene mottas via telefon, epost eller i en skranke. Sakene registreres og behandles i et administrativt system – Request tracker (RT). Sakene som ikke løses av 1. linje brukerstøtte sendes videre til andre i Avdeling for IT. Det forventes at de som tilsettes skal arbeide med dokumentasjon og sette seg inn i programmer som er utviklet for brukerstøtte.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker personer som har erfaring innenfor fagområdet, gjerne studenter under utdanning. Tidligere erfaring, spesielt innen IT-brukerstøtte vektlegges. Kjennskap til UiT som organisasjon og Avdeling for IT som driftsmiljø vil bli sett på som en fordel.

Stillingsinnehaverne må være utadvendt, serviceinnstilt og fleksibel, og like å samarbeide og forholde seg til mange ulike mennesker med forskjellige kunnskapsnivå innenfor IT. Stillingsinnehaverne må kunne arbeide i et høyt tempo og likevel beholde ro og oversikt. Personlig egnethet for stillingene vil bli vektlagt.

Vi ønsker flere kvinner ved Avdeling for IT og oppfordrer kvinner til å søke.

Språk

Kandidaten må kunne kommunisere godt og ha gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk og engelsk.

Vi tilbyr

Lønn etter statens regulativ kode 1085 avdelingsingeniør.

Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.

Slik søker du på stillingen

Søkerne vil bli vurdert av en sakkyndig komité som har en rådgivende funksjon. De søkerne som vurderes å være best kvalifisert vil bli innkalt til intervju. Intervju skal blant annet ta sikte på å avklare personlig egnethet for stillingen.

Søkere som blir invitert til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Søknad sendes elektronisk via www.jobbnorge.no

Vurderingen forutsetter at søknadsdokumenter (nevnt under) er vedlagt i Jobbnorge innen søknadsfristens utløp. Dokumenter som skal vurderes må være sertifisert og oversatt til skandinavisk eller engelsk.

Vedlegg til søknadsbrev:

  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • vitnemål og karakterutskrift
  • attester og referanser med kontaktinformasjon

Andre opplysninger

Ved UiT Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil bli varslet i forkant av en eventuell offentliggjøring.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS