Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Studentmedarbeidere - Domus Juridica

Søknadsfrist: 07.11.2021

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Universitetsbiblioteket i Oslo har ansvar for å yte bibliotek- og informasjonstjenester til alle faglige enheter ved universitetet og til Oslo Universitetsykehus. Biblioteket har ca. 180 ansatte fordelt på fire avdelingsbibliotek, Digitale tjenester og Administrasjonen. Universitetsbiblioteket er en viktig del av universitetets forskningsinfastruktur og har som sin fremste oppgave å bidra til at UIO når sine mål. I samarbeid med fagmiljøene skal biblioteket tilby informasjonsressurser og tjenester som bidrar til å styrke kjernevirksomhetene forskning, utdanning og formidling. Biblioteket har en sentral rolle i utviklingen av læringsmiljøet ved universitetet, og er avgjørende for hvordan læringsformer og formidling kan ivaretas på nye arenaer.

Juridisk bibliotek i Domus Juridica har ledige stillinger for studenter fra våren 2022.

Om stillingen

Juridisk bibliotek i Domus Juridica søker studentmedarbeidere våren 2022. Stillingene er vikarstillinger i vårsemesteret, men det kan bli aktuelt med forlengelse.

Arbeidsoppgaver

  • svare på henvendelser og veilede bibliotekets brukere i skranken og på telefon
  • utlån og retur av bøker
  • stille opp bøker, rydde hyller og annet forefallende arbeid

Vi ønsker

Studenter som er serviceinnstilte, selvstendige, samarbeidsvillige og lojale overfor bibliotekets regler og rutiner. Stillingen krever fleksibilitet og nøyaktighet, og evne og interesse for å sette seg inn i bibliotekets it-systemer. Interesse for kildesøk og kildebruk vil bli tillagt vekt.

Opplæring vil bli gitt.

Arbeidstid

Inntil 10 timer i uken, 2 vakter i tiden mellom 08.00-20.00 (mandag –torsdag). I tillegg går man inn i en rullerende vaktordning for fredager (14-18) og lørdager (10-18).

Vi tilbyr

  • lønn som stillingstittel kode 1070 sekretær
  • Lønnet i lønnstrinn 30

Søknaden skal inneholde

  • søknadsbrev
  • CV
  • Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Kontaktinformasjon

  • Anne Gunn Bekken telefon 90 97 16 51

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS