LEDIG STILLING VED NMBU

Universitetslektor i tverrfaglig konsekvensanalyse

Søknadsfrist: 01.06.2024

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU skal bidra til å sikre fremtidens livsgrunnlag gjennom fremragende forskning, utdanning, formidling og innovasjon. Vi har landets mest fornøyde universitetsstudenter, som får forskningsbasert utdanning i et unikt studentmiljø. Våre kandidater får med seg høy kompetanse på tverrfaglig samarbeid og er populære i arbeidsmarkedet.

NMBU har internasjonalt ledende forskningsmiljøer innen flere fag. Sammen med våre partnere i samfunns- og næringslivet bidrar vi til å løse noen av de største samfunnsutfordringene i vår tid. Vi satser på innovasjon, formidling og entreprenørskap fordi vi mener disse utfordringene best løses med felles innsats.

Vi mener at et godt arbeidsmiljø preges av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller om du har vært utenfor arbeidslivet en periode. Vi vil legge arbeidsplassen til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no.

Om Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning

Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning (MINA) jobber med natur og miljø, bærekraftig bruk av naturressurser og biologiske og geologiske prosesser.

MINAs ansatte forsker, formidler og utdanner innen områdene geologi, hydrologi og limnologi, jordvitenskap, miljøkjemi, skogvitenskap, økologi, naturforvaltning, fornybar energi og naturbasert reiseliv.

Vår visjon er å være en nøkkelaktør i kunnskapsproduksjon og formidling, og levere forskning av høy, internasjonal kvalitet og variert og god undervisning. Våre medarbeidere er høyt anerkjente eksperter innen sine respektive fagfelt, både nasjonalt og internasjonalt. Fakultetet preges av en svært vital forskningskultur og høy vitenskapelig produksjon.

Fakultetet har om lag 200 ansatte, 90 doktorgradsstudenter (ph.d.) og 650 studenter.

Les mer om MINA her.

Hva er god naturforvaltning? Hvordan balanserer vi økonomiske hensyn mot miljø?

Om stillingen

Ved Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning er det ledig en 20% stilling som universitetslektor i tverrfaglig konsekvensanalyse.

Stillingen er treårig med mulighet til forlengelse.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for faglig opplegg og undervisningen MINA250 Tverrfaglig konsekvensanalyse. Emnet gir en teoretisk og praktisk innføring i tverrfaglige konsekvensanalyser med hovedvekt på konsekvensutredninger (KU) etter plan- og bygningslovens bestemmelser
  • Veiledning av masterstudenter
  • Undervisningsoppgaver knyttet til etter- og videreutdanningstilbud

Kompetanse

Faglige kvalifikasjonskrav

  • Utdanning på master- eller doktorgradsnivå innen et relevant fagområde
  • God teoretisk bakgrunn og inngående praktisk erfaring med å gjennomføre konsekvensutredninger etter plan- og bygningslovens bestemmelser
  • Flytende (muntlig og skriftlig) i skandinavisk språk og gode ferdigheter i engelsk
  • Dokumentert relevant undervisningserfaring

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt. Vi ønsker medarbeidere som aktivt bidrar sosialt og faglig i samspill med kolleger!

I tillegg til faglig kompetanse blir det lagt vekt på administrativ kompetanse.

Søker må kvalifisere for stilling som universitetslektor i henhold til krav gjengitt i §1-6 i forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger

Stillingen innplasseres i stillingskode 1009 Universitetslektor, (ltr. 62-79) (NOK 604 900-845 900) avhengig av kvalifikasjoner. Ansiennitetsopprykk i stillingen.

Nærmere opplysninger ved:

Informasjon til søkere

Slik søker du:

Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” øverst på denne siden. Legg ved vitnemål og eventuelle attester.

Søknadsfrist: 01.06.2024

Alle søkere skal dokumentere sin utdanningsfaglige kompetanse i en pedagogisk mappe.

Ved manglende pedagogisk kompetanse må vedkommende forplikte seg til å gjennomgå kurs i pedagogikk innen to år etter ansettelse.

Søker vedlegger inntil 10 arbeider som etter søkerens vurdering er sentrale i produksjonen. Dersom det i fellesarbeid er vanskelig å identifisere søkerens innsats, må det legges ved en kort redegjørelse om søkerens del av arbeidet.

Din CV må legges inn i JobbNorges CV-skjema og ikke bare legges med som vedlegg. Dette for å kunne innfri forskrift til forvaltningsloven §15.

Dokumenter som ikke kan sendes elektronisk sendes i tre eksemplarer med ordinær post merket still.nr. 24/02342 til NMBU, Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning, postboks 5003, NO-1432 Ås, innen (01.06.2024).

Søkere som innkalles til intervju må kunne fremlegge bekreftede kopier av vitnemål og attester.

Vi gjør oppmerksom på at rapporten fra sakkyndig komite vil bli sendt til alle søkere.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS