Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Prosjektleder - Webseksjonen

Søknadsfrist: 25.10.2021

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) er et godt og spennende sted å jobbe, og vi legger stor vekt på at de tilsatte skal ha utfordrende og lærerike oppgaver som gir gode muligheter for faglig utvikling. Oppdraget vårt er samfunnsnytte, nyskapning og effektive tjenester. Som den sentrale delen av IT-virksomheten på UiO, skal vi utvikle og levere de beste tjenestene til studenter, som stiller høye krav til digitalitet, og til forskere og undervisere som er blant de fremste i landet.


Fra stabilt nett og gode lagringstjenester til HPC-tjenester for partikkelakseleratoren i CERN og genforskning for framtidens legemidler, ligger USIT helt i teten som leverandør både til UiO og andre i innenfor forskning og UH-sektoren. USIT er et av landets største IT-faglige miljøer med i overkant av 200 fast ansatte og en omsetning på mer enn 260 millioner kroner. Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Erfaren prosjektleder med kompetanse innen universell utforming

Om stillingen

Webseksjonen er USITs og universitetets kompetansesenter på anvendelse av webteknologi. Tjenester og applikasjoner fra Webseksjonen er en del av USITs tjenestetilbud rettet mot UiOs virksomhetsområder; administrasjon, studier og forskning.

Vi søker deg som ønsker å være en pådriver og tilrettelegger for utviklingen av brukervennlige og moderne IT-løsninger for UiOs studenter og ansatte. Som prosjektleder vil du jobbe i et tverrfaglig team bestående av dyktige og kunnskapsrike frontend-, backend-programmerere, interaksjons- og webdesignere.

Innen universell utforming er det behov for å øke innsatsen for å sikre at UiOs digitale gjenester er innenfor gjeldende lovkrav. Du vil lede prosesser fra utredning til ferdig resultat, og være bindeleddet mellom kunde/oppdragsgiver og linjeledelsen i seksjonen. Stillingen er en fast 100% stilling.

Kvalifikasjonskrav

Vi er på jakt etter deg som:

 • Har evne til å lede et team av fagspesialister slik at de yter best mulig i prosjektene
 • Har evne til å være bindeleddet mellom oppdragsgiver/ledelse og et team av utviklere og interaksjonsdesignere
 • Har kunnskap om prosjekt- og smidig utviklingsmetodikk
 • Har minimum 5 års erfaring med prosjektledelse av nettstedsprosjekter
 • Har kompetanse innen universell utforming
 • Er løsningsorientert, endringsdyktig og god til å samarbeide
 • Jobber strukturert og opptatt av å skape leveranser innenfor tid, budsjett og avtalt kvalitet
 • Har god skriftlig og muntlig norsk framstillingsevne
 • Høyere utdanning, minimum bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere for utdanningskravet

Vi tilbyr

USIT legger stor vekt på å gi sine ansatte utfordrende og lærerike oppgaver, med gode muligheter til faglig utvikling. Som ansatt ved USIT kan du benytte universitetets velferdstilbud, som inkluderer trening i arbeidstiden, firmahytte, egne UiO-barnehager og boliglån i Statens pensjonskasse.

I evalueringen av søkerne vil vi legge vekt på både faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper.

Lønn fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 543 500 ,- og kr 689 600,- i stillingskode 1113 prosjektleder

Søknaden skal inneholde

 • søknadsbrev
 • CV
 • vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Evt. ved lederstilling med mindre enn 40 % kvinneandel: Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Kontaktinformasjon

Tomm Eriksen, Gruppeleder UX-gruppa, telefon: 928 61 986, e-post: [email protected]

Mer informasjon om UX-gruppa her.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS