Ledig stilling ved Forskningsrådet

Tre lærlinger

Søknadsfrist: 25.02.2020

Vi søker tre lærlinger fra høsten 2020 - en i IKT-servicefaget og to i kontor- og administrasjonsfaget.

Som lærling hos oss vil du få opplæring og arbeidsoppgaver i flere av Forskningsrådets avdelinger. Oppgavene vil være tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Du vil også få tilbud om kurs for å lære de interne systemene våre.

Norges forskningsråd

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale rådgiver i forskningspolitiske spørsmål og fordeler årlig vel ni milliarder kroner til forskning og innovasjon. Forskningsrådet arbeider for økt internasjonalt samarbeid og økt deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram. Forskningsrådet skaper møteplasser og dialog mellom forskere, brukere av forskning og aktører som finansierer forskning.

Vi legger til rette for at du skal bli raskt kjent med oss og få lærerike arbeidsdager i Forskningsrådet. Lærlingene våre har sitt eget lærlingforum som de styrer helt selv, der de utveksler nyttige erfaringer og inviterer inn ansatte de har lyst til å lære fra. Forskningsrådet og lærlingene deltar også i lærlingnettverket til OK stat (www.).

Hvem er vi?

Forskningsrådet har ca. 470 ansatte og har et viktig samfunnsoppdrag. Vår hovedoppgave er å dele ut penger til forskning og innovasjon. Les mer om oss her: www.forskningsradet.no. Vi har et godt og åpent arbeidsmiljø med kantine og kaffebar, treningsrom og tilbud om gruppetrening. Du finner oss rett ved Lysaker stasjon som er et knutepunkt for tog og buss. Våre lokaler er lyse og morderne med utsikt over sjøen.

Hva må du kunne for å jobbe hos oss?

Vi søker deg som har gode IT-kunnskaper og som skriver og snakker godt norsk. Du har lyst til å lære mer om faget ditt, er en som tar ansvar og er god til å samarbeide. For kontorlærlingstillingene må du ha fullført og bestått VG1 Service og samferdsel og VG2 Salg, service og sikkerhet senest vår 2020. For stillingen som IKT-lærling må du ha fullført og bestått VG1 og VG2 IKT-servicefag senest vår 2020.

Kanskje du har lyst til å snakke med en av lærlingene våre?

Ta gjerne kontakt med:

  • Christine som er lærling i kontor- og administrasjonsfag på mobil 912 45 868, eller
  • Erlend som er IKT-lærling på mobil 960 48 006

Du kan også kontakte Hillevi Laine som har fagansvaret for lærlingene i Forskningsrådet, mobil 958 63 751, om du har spørsmål.

Vi håper du har lyst til å sende oss en søknad.

I søknaden skriver du kort om deg selv og hvorfor du ønsker læreplass hos oss. Skriv også hvilken skole og linje du går på, og om tidligere utdanning og arbeidserfaring dersom du har det. Husk også å laste opp karakterutskrifter, vitnemål og relevante attester.

Vi vurderer søknader fortløpende, men siste frist for å søke er tirsdag 25. februar 2020.

Søk på stillingen

Kontakt:

  • Hillevi Laine (Rådgiver HR), +47 958 63 751