LEDIG STILLING VED NORGES FORSKNINGSRÅD

To nye lærlinger - kontor- og administrasjonsfaget

Søknadsfrist: 01.03.2021

Norges forskningsråd

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale rådgiver i forskningspolitiske spørsmål og fordeler årlig vel ti milliarder kroner til forskning og innovasjon. Forskningsrådet arbeider for økt internasjonalt samarbeid og økt deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram. Forskningsrådet skaper møteplasser og dialog mellom forskere, brukere av forskning og aktører som finansierer forskning.

Vil du bli en av Forskningsrådets nye lærlinger?

Har du lyst til å være lærling på en spennende arbeidsplass som har mange muligheter for utvikling? Forskningsrådet søker to nye lærlinger i kontor- og administrasjonsfaget fra september 2021 til august 2023.

Som lærling hos oss vil du få god opplæring og arbeidsoppgaver i flere av avdelingene våre. Målet vårt er at du etter hvert vil kunne ta selvstendig ansvar for ulike oppgaver og oppleve mestring i arbeidshverdagen. Du får dessuten en egen fadder som skal hjelpe deg å raskt bli kjent med oss og sørge for at du får lærerike dager i Forskningsrådet.

Vi tilbyr også:

  • et godt arbeidsmiljø med kollegaer som er engasjert i lærlingene sine
  • gode lærlings- og utviklingsmuligheter
  • kantine og kaffebar i lokalene våre på Lysaker
  • ulike aktivitetstilbud som treningsrom, gruppetimer og lagsport
  • tilgang på bedriftshytte
  • lønn og arbeidsvilkår for lærlinger i staten

Vi søker deg som har gode IT-kunnskaper og som skriver og snakker godt norsk. Du har lyst til å lære mer om faget ditt, er en som tar ansvar og er god til å samarbeide. For å søke på kontorlærlingsstillingene, må du har fullført og bestått VG1 Service og samferdsel og VG2 Salg, service og sikkerhet senest våren 2021.

Hvem er vi?

Forskningsrådet har omtrent 450 ansatte og vi har et viktig samfunnsoppdrag. Vår hovedoppgave er å dele ut penger til forskning og innovasjon. Les mer om oss her: www.forskningsradet.no.

Ta gjerne kontakt!

Har du spørsmål om stillingen, om Forskningsrådet eller om hvordan det er å være lærling hos oss?

Kontorlærlingene våre Nora Elise Nagel Knudsen, mobil 971 24 709, og Torbjørn Heggdal, mobil 908 74 442, svarer gjerne på spørsmål. Du kan også kontakt Emilie Myhre, mobil 480 44 498, som er HR-konsulent og tidligere lærling.

Hvordan søker du?

I søknaden skriver du kort om deg selv og hvorfor du har lyst til å bli lærling hos oss. Skriv også hvilken skole og linje du går på, i tillegg til tidligere utdanning og arbeidserfaring hvis du har det. Husk å laste opp karakterutskrifter, vitnemål og relevante attester.

Søknadene blir vurdert fortløpende, men siste frist for å søke er 1. mars 2021.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk på stillingen

Kontakt:

  • Emilie Myhre (Konsulent), 480 44 498
Powered by Labrador CMS