LEDIG STILLING VED NILU

Sommerjobb 2024

Søknadsfrist: Løpende

Internship summer 2024

På NILU er alle medarbeidere likeverdige, uavhengig av kjønn, alder, funksjonsnivå, trosbekjennelse/livssyn, språk, kulturelle forskjeller og seksuell legning. Vi respekterer og verdsetter individuelle egenskaper, og aksepterer ikke noen form for diskriminering. Hos oss er alle velkommen.

Er du vår nye medarbeider? Vi gleder oss til å høre fra deg!

NILU

NILU er et norsk, uavhengig klima- og miljøforskningsinstitutt stiftet i 1969.

Vi startet som et luftforskningsinstitutt, men har utvidet til å i dag forske på nær alle sider av hvordan mennesker, klima og miljø påvirker hverandre.

Vårt mål er bedre livskvalitet for alle!

Det bidrar vi til gjennom vår forskning på atmosfærens sammensetning, klimaendringer, luftkvalitet, miljøgifter, helseeffekter, bærekraftige systemer, sirkulærøkonomi og digitalisering. Til sammen muliggjør dette bærekraftige løsninger på aktuelle samfunns- og næringslivsutfordringer.

NILU drives som en nonprofit stiftelse.

Det betyr at alt overskudd går tilbake til drift og utvikling av samfunnsnyttige forskningstjenester. Vi legger dessuten stor vekt på åpen forskning, åpen publisering og åpen kildekode – fordi kunnskap er til for å deles. 

Vår største styrke ligger i våre fremragende ansatte. De bidrar til at NILU har en ledende posisjon både nasjonalt og internasjonalt – og et trivelig arbeidsmiljø.

Sommerjobb 2024

NILU forsker på atmosfærens sammensetning, klimaendringer, luftkvalitet, miljøgifter, helseeffekter, bærekraftige systemer, sirkulær økonomi og digitalisering. Gjennom forskning, tjenester, innovasjon og muliggjørende teknologier bidrar NILU til bærekraftige løsninger på aktuelle samfunns- og næringslivsutfordringer.

Vi er alltid på jakt etter gode sommervikariat kandidater med relevant kompetanse innen forskning, ingeniør- eller laboratorie arbeid innenfor ett eller flere av fagområdene som nevnes ovenfor. Det spiller ingen rolle om du er ung og nyutdannet eller allerede godt etablert som forsker - har du utdanning og/eller erfaring innenfor våre virksomhetsområder hører vi gjerne fra deg for et sommervikariat for perioden juni - august 2024.

Arbeidssted vil hovedsakelig være på vårt hovedkontor på Kjeller. Der kan også være mulighet for sommervikariat på vårt kontor i Tromsø på Framsenteret.

Vi tilbyr

På NILU jobber vi for vår felles fremtid. Vår forskning skal bidra til godt klima, sunt miljø og bærekraftige samfunnsløsninger. Det betyr at jobb ikke bare er jobb: Det vi gjør i løpet av en dag gjør en forskjell. 

Samtidig tror vi på en sunn balanse mellom arbeid og fritid. Vi tilbyr fleksitid, hjemmekontoravtaler, sponset trening og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter avtale. 

I din arbeidshverdag på NILU møter du: 

  • Et internasjonalt og tverrfaglig miljø med hyggelige kollegaer fra hele verden 
  • Stor kreativitet og raus kunnskapsdeling 
  • Bred erfaring og gode faglige utviklingsmuligheter 
  • Et globalt nettverk av samarbeidspartnere 

De fleste av våre ca. 190 ansatte jobber ved hovedkontoret på Kjeller, en kort togtur fra Oslo. Vi har også kontorer i Tromsø og Trondheim, og et datterselskap i Gøteborg.

Søknad

Send oss en søknad der du forteller litt om deg selv, dine faglige interesser og kvalifikasjoner.

Legg ved en utfyllende CV, attester/referanser, vitnemål og eventuelle karakterutskrifter fra pågående utdanning.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS