Stilling:

Overingeniør (systemkonsulent) tilknyttet EUTRO kjernefasilitet ved UiT Norges arktiske universitet, Institutt for Samfunnsmedisin (ISM)

Søknadsfrist 11. februar 2019

UiT Norges arktiske universitet

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en nasjonal nyskapning som samler de fleste helserelaterte utdanninger. Dette legger til rette for unik tverrfaglighet og innovasjon i helsefaglig utdanning og forskning. Vi jobber tett sammen med tjenestene i nord for å løse morgendagens utfordringer.


Les mer om oss på uit.no/helsefak

Ved Institutt for Samfunnsmedisin er det ledig en 100% midlertidig stilling i 3 år som overingeniør, med mulighet for forlengelse.

Vi søker en kollega som vil være med å videreføre suksesshistorien med helseforskningsverktøyet EUTRO, og samarbeide tett med befolkningsundersøkelser ved ISM, særlig Tromsøundersøkelsen.

Ved Det helsevitenskapelige fakultet, Institutt for Samfunnsmedisin er det siden 2004 utviklet en IT-løsning for forvaltning av helseundersøkelser, biobanker og prosjektoppfølging. Løsningen er unik, omfattende og fleksibel og er tatt i bruk av store befolkningsundersøkelser bl.a. Tromsøundersøkelsen. Ellers brukes verktøyet også ved Universitetssykehuset i Nord-Norge og i nasjonale infrastrukturprosjekter.

Arbeidsformen i EUTRO kjernefasilitet er preget av ad-hoc arbeid, rutinearbeid og prosjektarbeid.

Stillingen vil være faglig underlagt daglig leder for EUTRO kjernefasilitet.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en systemutvikler primært til innsamling, bearbeiding og tilrettelegging av forskningsdata for befolkningsundersøkelser som forvaltes i EUTRO. Oppgavene er allsidige og spenner over alt fra design, utvikling, test, forvaltning av helsedata og systemadministrasjon.

Ledelse og gjennomføring av mindre IT-prosjekter kan forekomme.

KvalifikasjonskravDet kreves utdanning på masternivå innenfor informatikk. Manglende formell utdanning kan kompenseres ved lang og relevant erfaring.

Søker må ha kjennskap til databasesystemer som f.eks. Oracle eller SQL-server.

Vi ønsker en kollega som er nøyaktig, pliktoppfyllende og pålitelig.

Arbeidssted er Tromsø.

Søkeren må beherske norsk, muntlig og skriftlig.

Arbeidsvilkår

Stillingen lønnes etter statens regulativ kode 1087 overingeniør. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse fra bruttolønn.

Søkerne vil bli vurdert av en sakkyndig komité. De av søkerne som vurderes å være best kvalifisert vil bli innkalt til intervju. Intervju skal blant annet ta sikte på å avklare personlig egnethet for stillingen.

Søknad sendes elektronisk via www.jobbnorge.no og skal inneholde:

  • Søknadsbrev
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • Vitnemål og karakterutskrift
  • Attester og referanser med kontaktinformasjon

Bedømmelse forutsetter at overnevnte søknadsdokumenter er vedlagt i Jobbnorge innen søknadsfristen.

Søkere som blir invitert til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Nærmere opplysninger fås ved daglig leder for EUTRO, Hans-Henry Jacobsen, mob. 48 13 50 61.

Generelt

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25,2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS