SPENNENDE JOBBMULIGHET VED KANTAR PUBLIC!

Seniorrådgiver / rådgiver til området evaluering og atferdsanalyser

Søknadsfrist: 18.10.2022

Kantar Public

Kantar Public er et internasjonalt konsern med kontorer i 29 land og 850 ansatte. Vårt Oslo-kontor har utspring i Kantar Norge, og ble nettopp utskilt som selvstendig selskap (1. september 2022). For øyeblikket består vi av 10 medarbeidere, og har behov for å ansette flere.

Vår visjon er å bidra til en bedre offentlig sektor og et bedre samfunn. Dette gjør vi ved å levere innsiktsbasert data av høy kvalitet, og rådgiving basert på brukerundersøkelser, interessentanalyser, evalueringer og holdnings- / atferdsanalyser. Våre kunder er offentlig sektor (rammeavtaler med en rekke statlige og kommunale virksomheter), FoU-institutter, ideelle organisasjoner, arbeidslivs- og arbeidstakerorganisasjoner og næringslivsorganisasjoner. Vårt Brüsselkontor betjener overnasjonale organisasjoner som EU-kommisjonen (Eurobarometre) og EU-institusjonene, FN og Verdensbanken.

Kantar Public søker seniorrådgiver/rådgiver til området evaluering og atferdsanalyser

Er du den vi ser etter?

Som en del av vår ambisiøse vekststrategi, leter Kantar Public nå etter en person som kan styrke oss i å nå vår forretningside som er å forstå mennesker, organisasjoner og politikkområder, for å utvikle et bedre samfunn sammen med våre kunder. I rollen som seniorrådgiver/rådgiver, vil du få ansvar for å videreutvikle og utvide vår evalueringssatsing og satsing på atferdsanalyser.

Din profil

Vi ser etter en person som har jobbet i eller på oppdrag for offentlig sektor, med rådgivning basert på informasjon/data, og gjerne innenfor evalueringsfeltet og/eller atferdsforskning. Du kan ha jobbet innenfor FoU, i markedsanalyse eller analyseenheter i offentlige virksomheter. Du har master- eller doktorgrad i samfunnsvitenskapelige fag.

Du er faglig dedikert, men samtidig kommersielt anlagt, med god forståelse for verdien av arbeidet ditt. Du liker å jobbe i et aktivt og fellesskapsorientert miljø. Du liker å ha direkte tilgang til alle mulige metoder for datainnhenting. Du vil synes det er spennende og spesielt utfordrende å videreutvikle vårt forretningsområde ved å bidra med din kunnskap og ditt nettverk. Du vil delta aktivt i vårt internasjonale nettverk og du vil samarbeide spesielt nært med våre kolleger i Norden.

Bli med oss!

Dersom dette høres ut som deg, håper vi å kunne ta imot søknaden din. Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Roar Hind i Kantar Public. All kontakt og spørsmål om stillingen behandles konfidensielt.

Vi jobber for inkludering og mangfold

I Kantar Public ser vi på inkludering og mangfold som en styrke. Vi tror medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver bidrar til enda bedre oppgaveløsning.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Hjemmeside: www.kantarpublic.com

Powered by Labrador CMS