Universitetet i Sørøst-Norge, USN, er blant landets største høyere utdanningsinstitusjoner med rundt 18 000 studenter og 1 900 ansatte fordelt på åtte ulike campuser.
Vi tilbyr profesjonsorienterte og arbeidslivsrettede utdanninger, forsking og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet. Målet vårt som universitet er å skape verdier både for den enkelte student og for næringslivet, offentlig sektor og samfunnslivet ellers. Dette gjør vi med våre aller beste virkemidler: utdanning og forsking.
USN er et samfunnsengasjert og arbeidslivsintegrert universitet og fokuserer på praksisnær, profesjonsorientert og anvendt forskning og utdanning. Studentene skal møte innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. De skal lære å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring. Universitetet skal møte de store samfunnsutfordringene med kunnskap og kompetanse som bidrar til praktiske løsninger, strukturelle endringer og nye tenkemåter. En tydelig dedikasjon til FNs bærekraftmål skal prege faglige aktiviteter. Universitetet arbeider for å realisere denne hovedprofilen i tett samarbeid med samfunnslivet og arbeidslivet.
Mer informasjon om virksomheten finner du på www.usn.no.
USN Handelshøyskolen tilbyr bachelor- og masterutdanninger innen en rekke fagområder, samt en ph.d.-utdanning i Marketing Management. I tillegg til flere årsstudier og mange videreutdanningsstudier. USN Handelshøyskolen tilbyr økonomi- og lederutdanninger på deltid på campus og nett. Vi har alt fra enkeltemner på bachelornivå til årsstudium i ledelse eller full mastergrad som man kan ta ved siden av jobb.
Vi søker en utviklingsorientert instituttleder til Norges største offentlige handelshøyskole
Om stillingen
Vi søker deg som vil være en faglig drivkraft for å utvikle relevante utdanninger og attraktive fagmiljøer ved USN Handelshøyskolen. Institutt for økonomi, historie og samfunnsvitenskap har en flerfaglig profil med cirka 79 ansatte og 1165 studenter. Vi tilbyr utdanning og forskning innen instituttets fagområder, ved campus Vestfold.
Vi ser etter en leder som brenner for studentenes utdanning og forskningens rolle i samfunnet, og som er til stede i møte med studenter og ansatte.
Du vil inngå i dekanens ledergruppe og bidra til utviklingen av et fakultet med ambisjoner, inspirerende arbeidsmiljø og dedikerte ansatte.
Sektoren er i kontinuerlig utvikling. Og du vil få en viktig oppgave i å lede endringsprosesser for å sikre etterspurte utdanninger og relevant forskning, i tett samarbeid med de andre instituttene, fakultetene og med arbeidslivet i regionen.
Stilling som instituttleder er en fireårig åremålsstilling, med mulighet for å søke på samme stillingen for ytterligere to perioder. Stillingen er ledig fra 01.01.25.
Dine ansvarsområdet vil kunne endre seg i løpet av åremålsperioden som følge av at virksomheten utvikler seg.
Hovedarbeidssted er pt campus Vestfold. Det må påregnes reisevirksomhet mellom studiestedene.
Stillingen lønnes etter statens regulativ, stillingskode 1475 instituttleder. Lønnsplassering i henhold til prinsippene i universitetets lønnspolitikk fra NOK 919 200 – 1 078 600 pr år. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes.
Lønn og øvrige vilkår etter avtale. Fra lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd i Statens pensjonskasse www.spk.no.
Stillingen regnes som særlig uavhengig og har som hovedregel ikke rett til overtidsgodtgjøring, jfr. HTA §13 (4).
Andre opplysninger:
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Ansettelsesorgan er fakultetsstyret for USN Handelshøyskolen.
Den som ansettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.
USN ønsker å ansette personer som gjenspeiler mangfoldet i befolkningen, og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider for å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen for de som har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke arbeid hos oss.
I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.
Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Søkere til stillingen må registrere sin søknad og CV med vedlegg elektronisk via rekrutteringsportalen Jobbnorge ved å klikke på knappen ”Søk stillingen”.
Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.
Det er søkers eget ansvar å sørge for at etterspurt dokumentasjon har blitt lastet opp til søknaden!